Evet doğru, pc bağlantı kablosu alıcam bi tane ve dediğini denicem abi :)
Printable View
Evet doğru, pc bağlantı kablosu alıcam bi tane ve dediğini denicem abi :)
Siirt İl Emniyet Müdürlüğü personellerine hizmet içi eğitim çalışmaları kapsamında halkla ilişkiler konulu eğitim semineri verildi.
Salı günü Kültür Merkezi Konferans salonunda gerçekleşen ve saat 14:00’te başlayan seminerde konuşan Terörle Mücadele Şube Müdürü Hakan Korkusuz "Bazı vatandaşlarımızın zihinlerinde olumsuz bir polis imajı varsa silebilmek için çok dikkatli davranmamız gerekir. Özellikle üniformalı olarak görev yaptığımız zamanlarda giyim kuşam ve davranışlarımıza daha çok itina etmemiz gerekiyor. Bir polisin yaptığı bir hatanın bütün teşkilata mal edildiğini unutmayalım. Herkesin sorumluluğunu bilmesi ve vatandaşı kırmadan hizmet vermesi gerekir. Şunu unutmayalım nezaket ve kibarlık kabalık ve kötülükten daima daha üstündür. Halkla ilişkiler dost kazanma sanatıdır, sevdirme ve saydırma sanatıdır." dedi.
Önyargılardan uzak, mesleki ve gündelik hayatın içinde yer almak gerektiğini ifade eden Korkusuz, meslekte ciddiyetin gereğine vurgu yaparken, Polisin kendini yenilemesi ve geliştirmesi gerektiğini söyledi. Herkes bulunduğu konum ve görevin hakkını vermelidir, dedi. Olumsuz polis imajını değiştirmek için herkese görev düştüğünü belirten Şube Müdürü güler yüzlü, mütebessim çehreli polis olmak, olumsuz polis portresini silmek herkesin görevidir. Vatandaşlara 'böyle güzel polisler de var' dedirtmek lazım. Kanun uygulayıcıları olarak yasalara en çok polisin uyması gerekir. Halkın teveccühünü kazanmak ve korumak en önemli vazifedir." şeklinde konuştu.
Terörle Şube Müdürü Korkusuz, halk desteği olmadan suç ve suçlularla mücadelenin çok zor olduğuna dikkatleri çekerek, halkın desteğini almanın şart olduğuna işaret etti. Korkusuz sözlerini, "Halkla ilişkiler dost kazanma sanatıdır. Sevdirme ve saydırma sanatıdır." şeklinde sürdürdü.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] bu kalmış :p
Bakıp Bakıp Doyamadığım,
Sevip Sevip Saramadığım,
Özleminle Yanıp Tutuştuğum,
Uzakta ki Sevdiğim Hasretim,
Seni Çok Özledim..
Türk Telekom’dan çocuklara yarıyıl hediyesi
Zamsız bir aşkın
seyir halindeki yolcularıyız demiş sair.. nede güzel demiş :))
var :))
Bir Sarhoş'un Gazete Kağıdına Sararak İçtiği Şarap Gibi Seviyorum Seni .- Ulu Orta , Ama Gizli Gizli .
Bırak Seveyim Rahat Edeyim
Yağmur, seninle biter susuzluğu evrenin
Sana mü'mindir sema; sana muhtaçtır zemin
...
Yağmur ,seni bekleyen bir taş da ben olsaydım
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]