gerçekten cok güzelmiş siirt valla hayran kaldım gerçekten oralarda olmayı cok isterdimmm tsk ederim bole bir paylaşımınız için en azından memleketinizi bu sekilde ben veya benim gibi hiç görmeyen insanlara göstermiş oldunuz sagolun tekrar...
Printable View
gerçekten cok güzelmiş siirt valla hayran kaldım gerçekten oralarda olmayı cok isterdimmm tsk ederim bole bir paylaşımınız için en azından memleketinizi bu sekilde ben veya benim gibi hiç görmeyen insanlara göstermiş oldunuz sagolun tekrar...
coook guzel fotolar keske gures caddesinin yenı fotolarıda olsaydı emegine saglık tskler
valla bizler yaklaşık on yıldır siirti gomedik tesekkurler kardesım ellerıne sağlık .
Ellerine sağlık derbeder yeni fotolar bekliyoruz
PEKİ ONLARDA BİZİ GÖRECEK Mİ? (vizontele):D
siirtin merkezini fazla gezme imkanim olmamişti bir nedn güznden ama güzel gözüküyo:)
Aşağıda Sunduğum Siirt resimleri (Fotoğrafları) dün 12 nisan 2009 tarihinde serezine (Siirt'in Yukarı mahallesi)nden çektim....
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Siirt Çakmak Mahellesi (evren Mahallesi)
fotolar harika çıkmış çetom ellerine sağlık paylaşımın için teşekkürler
ellerin dert görmesin emeğine sağlık allah kısmet ederse 6 mayısta ordayım
gerçektende çok güzel foto nerden çekişmiş bu foto:17::11:
Siirt çok güzel bir il hatta doğunun parisi diyebiliriz. yemekleriyle botan’ıyla insanlarıyla evliyalarıyla doğunun incisi. hele birde tillosu var evliyalar diyarı tillo ya girdiğinizde manevi havayı hemen içinizde hissediyorsunuz. daha önce de dediğim gibi siirt haberlerini, gelenek göreneklerini, yemeklerini, adetlerini, bayramlarını, ilçelerini yavaş yavaş sunmaya çalışacağız inşaallah hep beraber. siz değerli ziyaretçi ve üyelerle siirti dolu dolu yaşayacağız. Yeşeren ve büyüyen bir siirt için el ele.