Bu günü Saymassak SON 18 GÜN!
Printable View
Bu günü Saymassak SON 18 GÜN!
günler çok çabuk geçiyor
Son 14 gün kaldı arkadaşlar.
gece için yaptığım birkaç Afiş örnekleri:
1.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
2.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ellerine sağlık abi...hoş güzel olmuşta..afişin üstüne bu sene üyeler arasında çekilmiş bi foto koysaydın daha güzel olurdu...bu benim düşüncem...
hadi hayırlısı
afişler güzel olmuş üstat
DOĞUM günümden bir gün önce başarılarınızın devamını dilerim... :218:
doğum günün şimdiden kutlu olsun
Ellerine sağlık Üstat Bu Seneki Afişler Çok güzel olmuşşş
Umarım Bensiz geçmez 3.yıl kutlaması
Teşekkür ederim dönence sende benim için çok değerlisin :) ( beni tanıdığın güne lanet ettiğini biliyom kardiş :D )Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : DoNeNcE_005
benimde bu sitede tanıdğm çok değerli insanlar oldu((( city of angels)) tabi sevmedğim insanlarda girdi haytıma ama işte kader dioruz...çevrreemm oldu..bu sne inş süpr geçerr ki öle geçck eminim...10 ağustos ;)
Arkadaşlar benim gecede olmam mucize olacak galiba iş yerinde vardiyalar allak bullak oldu iş arkadaşlarımdan 2 kişi eksik ve birim amirimiz değişti izin almak çok zor olacak alsam bile izinin verilmesi çok zor olacak son güne kadar geliyorum yada gelmiyorum diyemiyecem o gece benim için çok önemli inşallah bende orda olurum :(
inş. getirecek bırılerı olursa tabi gelırız ben bu sene bu sıteye uye oldum gercekten çok guzel bır sıte bu sıteyı kuranlardan Allah razı olsun inş. emegınızin karşılıgını alırsınız
10 AGUSTOS BIZI BEKLEE :)