Büyük daha büyük Siirt ve Türkiye için gelin Canlar, Canolar bir olalım!
Burada
Canlar: erkek Can ismi
Cano: kız Canan ismi ama Güney Doğu söylemi ile....
Printable View
Büyük daha büyük Siirt ve Türkiye için gelin Canlar, Canolar bir olalım!
Burada
Canlar: erkek Can ismi
Cano: kız Canan ismi ama Güney Doğu söylemi ile....
Hocam estağfirullah ben sizin elinizden öperim Lütfen hocam Böyle yazmayın siz benim büyüğümsünüz.Ben Bu sözü Hak Etmiyorum Lütfen hocam...
Büyüklük Allah'a mahsustur...Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ben senin fiziki elini değil!
Yüreğinin elini öpüyorum...
Tabiiki ben senin büyüğünüm...
Lakin bak İşte, sen hemen tepki göstererek aslında benim ne kadar haklı olduğumu yani büyüklüğünü gösterdin tevazunla....
Hep böyle ol ... Helal seni doğuran Anaya....
Ah siz! Anadolumun elleri, ayakları öpülesi gençliği!
Övülürken bile saygıyı bırakmıyorsunuz!
Allah hepinizi Cennetlere yerleştirsin!
Allah Sizi ve Cümlemizi O Güzel Cennetine Dahil Eder inşallah.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Eleman Kardeş,
Şekil harika ama yazı belli olmuyor....
calar saat ile ilgili alt yapıyı hazırladım yarın artık devam ederim umarım istediğim gibi bişey olur.
Kont,
Çok teşekkür ederim...
Elemanın Maşallahı var ....