bütün sıkıntılarımı sana gönderiyorum yeter tyahu hepmi çekicem..:D
Printable View
bütün sıkıntılarımı sana gönderiyorum yeter tyahu hepmi çekicem..:D
İyiki bilmiyor kalabalıklar
Yağmura bakmayı cam arkasından
İnsandan insana şükürki fark var
Birine cennetse birine zindan
İyiki bilmiyor kalabalıklar....
Rüzgarın yönünü değiştiremiyorsan eğer, sende yelkenlerini rüzgara göre ayarla.. Çünkü dünya, karşılaştığın fırtınalarla değil, gemiyi limana getirip getirmediğinle ilgilenir. (...Xsentos)
çıktım geliyorum. sofrayı hazırla. sms atarım..
gecmıs olsun bende pazartresi ameliyat olacam aynı kaderi paylasıyoruz...saat 8.00 de olacam:(:(
ahh keşke beni anlasa ailem keşke sevme diyoalra unut diyorlar seversen öleceksin diyorlar söyle sevğim sensiz kallamktansa yolunda öleyim bende bitmesin istediklerini vermicem ellerini
unutmuyacam seni ben sevdim ölümüne ne derse desin bu siirt unutmuyacağım seni nederse desin ailem
artık seni sevmiyorum...kirli sayfayı yırtıp attım tertemiz yeni bi sayfa açacammm...
Yazan: secih başaran
teessüf ederim !
sn faruk ö...
hemşerim !
ineklerimiz sadece korna çalınırken yol vermiyor döneceği yöne kuuyruğunu sallayıp sinyal veriyor :))
derbeder
Faruk abi her iki haberdeki konunu okudum.. Süper yazmışsın. en doğru gerçekleri...
Tebrik ederim abi...
Gölnül Derdiki senle Bir ömür beraber olmayı ama Ben ömrümü Senin gibi Bir Kalpsizle geçiremem
ufacığım tefeciğimmmmmm tombul değilim:D:D:D
ewet yasmin tombul değilsin sen benim tomişimsin bidenem
ama asim tombul diyo abim..:D
heyy kimse benim bideneme tommul diyemez benden başkaa duysunlarr
valla abim diyo....geldiğim ilk gün göbeğinde uyuycam diyo tombul cadı diyo..:D
Dertlerime derman olan. niye sesin kesildi birden.
cevap beklerim senden. ne dersen de..
istiyorsan yarın gelme. ama cevap ver.(birine.. siteden değil)
6 kişi olduk... pazar günkü tillo kalesinde mangal keyfine başkanda katılmak istiyor ben gel dedim ona..
Seninde haberin olsun... 5 Tl kopardık ondan..
sana kaç defa dedim.. bağırdım çağırdım. yeri eldi kızdım dövmüm. ama sen söz dinlemiyorsun...
sana verdiğim mühletin sonuna geldik... hem beni üzdün hem yanlız kaldın.. (civciv)
sana adam gibi adam ol dedim.. erkekliğini göster herkes seni örnek alsın.. namını güzel duyur dedim....
gördüm ki saçmalıkların devam ediyor... ve sen bu hafta o güzelim şeyi hakedemeyeceksin galiba (mısto)
Biliyor musun aklıma takıldı yine... aslında unutamıyorum... belki gerçekten arabeks yaşantım var. o olmasa bile duygusallık ve suskunluk var biliyorum... ama şu bir gerçek ki istanbul eldiğimde (gelirsem Allah'ın izniyle) senle görüşmeyecem... neden bilmiyorum... öle işte...
yine aslıya neler anlattında üstüme geldi.. soru üstüne sorular sordu.. off be kardeşim.. sana anlatma dedim kaç defa... kızıyor işte senle konuştuğumuzda... ya senle konuşmayacaz.. yada anlatmayacan...
inatçıdır az çok... kıskançtır aslı... ama nedense herşeye rağmen herkese inat onu çok seviyorum....
biri sana 'git' dediğinde 'kalmak istiyorum' diyebilmekmiş sevmek,,git dediklerinde gittiğimde anladım...
bir tek söz kalır dişlerim arasında ben sana gülüm derim gülün ömrü uzamaya başlar...
verdiqim bütün sözler sende kalsın isterim ...
ben sana gülüm derim gül sana benzediqi için ölümsüz ...
yazdıqım bütün şiirler sana başlayan bir kitap için ÖLÜMSÜZ !
bence bi sebep var...ama söylemiyosun...canın saolsun be....
arabesk yaşantıya gelince ben sana sen arabesk yaşıyosun senden nefret ediyorum dedimmi...hayır niye bu kadar takıldın anlamıyorum...beni üzmek içinmi..:(:(:(
bu arada bende çok düşündüm neyse konuşuruz seninle...
offf deliriyorum yine yok kim bu dershanei icat etmişse varyaaaaa
allah onu bildiği gibi yapsın ders yüzünden aşkımmla konuşamıyorum bu ne yaa
sizlere layık olmaya çalışacam..!
bundan sonraki hatalarımı telafi edeceğim inşallah bundan sonra daha olgun olmaya çalışacam..!
EMİN ol..!
tamam görüşelim... nasıl istersen....
insanı çok kişi kırar ama en çok deger verdiklerin yaralar !
Başkan şimdi herkes nişanda.. baklava yiyor. ama biri evinde kitap okuyor. :)
yarın bana baklava gelirse 4'te 1'i senin :)
Hı bide 2.si de geliyor yarın haberin olsun. seni sık sık rahatsız etcem..
Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
başkanın diyo 2.si ney_??? (kek mi):D
baklava şimdi yedik...:D sen alma ...elini yıkama git gel..
gülüm
ben gerçekten üzülüyorum...
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sana ait şeyleri bulmak sana ait şeyleri yeniden sensizde olsa yaşamak....yalan söylediğini aklıma getirmemek....o gülüşünü saatlerce dinlemeyi istemeek...seni dilemek seni özlemek....seni yazmak ...ellerimde hala kokunu hissetmek....nereden çıktığını anlamadığım saç telini koklamak......senin kokunun sindiği eşarbımı hep zevkle bağlamak......geçirdiğimiz günleri düşünmek çok güzel.....
ben seni ilk günkinden daha i çok seviyorum...ben seni allah için çok seviyorum....
senin her tavrın senin her lafın ağır geliyo bana...kaldıramıyorum (siteden olmayan birine....)
yazdıklarıma cevap vermedin galiba kızdın bana...ama üzgünüm banaihtiyacı olan kimseyi ortada bırakamam....beni anlayacağını umut ediyorum.....ha bide bana tavır almadan önce benimle konuşmanı isterim olurmu abim...çünkü yanlış anlaşılmak en önemlisi değer verdiğim biri tarafından yanlış anlaşılmak beni çok ama çok üzüyo...(kendini bilir...)
canem üç hattımdada kontürüm sıfır..çağrı bile atamıyorum...mesajların için çok teşekkür ederim....kaç gündür görüşemedik özledim ben seni...(caneme)
ezicum ines koç midelzö...(öylesine birine..:()
SeNi SeViYoRuM
peki tamam sen nasıl istersen....
çekil artık hayatım da düşünmüyüm seni görmeyiyem yaralıyım işte çekil git hayatımdan
söyle bana bitti kurudu de gitti buralarda de çekil artık yaşaamz da ya öldu de ama çekil git
kaldıramıyorum ne biliiyim bugun öldu de bi daha görmücem de ama gittt ne olurrr gitt
Gözümün nuruu askere gitcek.....:(
cesaretimi toplayamadım bir türlü karşına çıkamadım belki hal hareketlerimden anlamışsındır
evet cevabını vereceğini bilsem şimdi karşına cıkar tüm hislerimi açıklardım
ben burdayım canım.. bildiğin üzere işler felan bazen siteye girmemi engelliyor... yengenle iyi geçiniyoruz. herşey çok güzel..
birazcık koyversen düzelicek herşey...
Alıntı:
KüÇüK_HaNıM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sifreni konusmayin arkadaslar ac ik acik konusalim
okuması gereken kişi anlar beni..sen dert etme kardeş..:)
ama bizde meraklalıyoruz ben ette-ceza ve asi-ette
meraklanmayın canım alla alla...sizi meraklanması için yazmıyorumki......düşünüyorumki o burayı okusun diye yazıyorum:D:D:D
tmm tmm öyle olsun sende kalsın sırların :(:(:(:(:(