ok sorun deil allah bol kazançlar versin bundan sonra beni kızdırırsan sana ne beddua edeceğimi buldum.:);)
Printable View
ok sorun deil allah bol kazançlar versin bundan sonra beni kızdırırsan sana ne beddua edeceğimi buldum.:);)
edeceği dua belli Allah inşallah kızları başına bela eder:D:D:SAlıntı:
aleyna Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Seni Kızdırdığımı HAtırlamıyorum...:( seni istemeden kırdıysam özür dilerim..:)Alıntı:
aleyna Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
aaa nihat ben senin için kastedmemiştim by_ex için demiştim. bedduamda İNŞALLAH HER ZAMN CİNS müşterilerin olur. tabi bunu sadece beni kızdırdığın zamanlarda söylerim.
Alıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Abi Allah korusun Diyelim Ağzını hayra aç..:D
Bu arada benim içinde söylememiş..:D
pardon nihat galiba bana demiş
galiba cins müşteri başıma bela edecek :D:D
kıss sakın yapmayasan yoksa döve döve kovacam müşteriyi
He walla onu demek istemiş..:D
Allah korusun.. Müşteri Her zaman Haklıdır..:D
Alıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
aynen öyle;) ne olucakki senin başının tatlı belaları olacaklar.
nihat bu arada çok istiyorsan by_ex bedduasını üstüne alabilirsin:D
Yook Ya Allah korusun..:)
aleyna sende bana beddua etsen bende sana ne beddua edeceğimi buldum ona göre:D:D