Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yok valla daha etmedim.. ben masumum :p
Printable View
Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yok valla daha etmedim.. ben masumum :p
Hayrola arkadaşlar kım kıme beddua etmiş:)
bilmem birden by_ex Yazmayınca..:D Senden şüphelendim..:)Alıntı:
aleyna Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Şawuranlım Abi bi iki sayfa geri gelirsen anlarsın..:) ;)
Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ya şakasına takılıyoz ama galiba etmeden beddua gerçekleşti:p
baksana By_ex abimiz hala aortalıklarda yok:p
aşk olsun ben beddua edecek kadar kötü birimiyim? onun yokluğuna bende üzüldüm:(:P
Aynen Müşteri hala mı gtimedi..:D:D bu kadar mı olur..:DAlıntı:
aleyna Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
vah vah yazık oldu.. ya bari söyleyin şu bedddua neydi birazdan çıkmam gerek çünkü!
Walla ben tahmin ediyorum beduanın ne olduğunu bilmiyorum..:D benimde çııkmam lazım kendinize iyi bakın...:)
iyi tmm öyle olsun hadi by by:);9Alıntı:
:D Sende kendine iyi bak görüşrüz..;)
herkes ölmüş ya...:p