yağdır mewlam suuuuuuuuuu :D
Printable View
yağdır mewlam suuuuuuuuuu :D
ASlında O Şu Bu Yokta Bunu Herkes Okusa Olmazmı!.........
DOST DEDİĞİN BÜYÜK HALAT MİSALİ SAĞLAM OLMALI
BAĞLANDI MI KOLAY KOLAY KOPMAMALI .
YAR DEDİĞİN İHTİYAÇ DUYDUĞUNDA YANINDA OLMALI
BİR YABANCI GİBİ UZAKTAN BAKMAMALI .!........:(
Kanma gülen yüzüme gözümde yaş kalmamış...
İste SAde İste Ayrı Yedi Pınardan SU Toplarım iste Eski Medeniyetler Gibi YErin Dibine Batarım..... Ben Gerçeğim Onlar Hayal..... İstesen İspatlarım.......Bi SEwSen Beni Gönlündeki Derdi Siler Atarım!....:(
Yokluğun ki; zoraki bir ölümdü.En derin... Yazarın olsun ellerim. Aklımın odalarında yangın çıksın beklerim serin. ♥:(
BEn DEnize Aşığım....!!!!
Denize Aşığım SEnin gibi sevgilim. sevgi dolu. ve bazen senin gibi deli dolu göçmen misafir bazzen ise senin gibi gizemli bazen senin gibi üzgün we bazende sepsessiz denize aşığım.....
BEn semaya aşığım.....
senin Gibi bağışlayıcı yıldızlarla ve mutluluklarla örülmüş bir sevgili bir yabancı çünkü senin gibi çook uzak ve bazen senin gibi çook yakın. şarkı dolu gözlerle semaya aşığım.....
Ben Yola AŞığım....
Çünkü Üstünde Tanıştık Mutluluğumuz ve sefaletimiz dostlarımız ve gençliğimiz Gözyaşlarımızın güldüğü yerde ve mumlarımızın ağladığı yerde dostumuzu kaybettiğimiz Yola aşığım!.....
Ben Denize Aşığım Ve Ben Semaya Aşığım Ve Ben Yola Aşığım Çünkü Bunlar Benim HayatımVe Sen Sevgilim Sen Hayattaki Hayatımdaki İçimdeki Dışımdaki Herşeysin!....:(:(Off!....
Bir insanı herhangi biri kırabilir, ama bir tek en çok sevdiği acıtabilirmiş, Çok acıttığında anladım... [Can Yücel]