Unutmuşum yaaa Kusura bakma:D
O zamn günaydınlar diyelim :D
Bende iyi gibiyim yoğun iş temposu olmasa süper olacak ama yoğunluk yüzünden Çok yorgun düşüyoruz.
Printable View
Unutmuşum yaaa Kusura bakma:D
O zamn günaydınlar diyelim :D
Bende iyi gibiyim yoğun iş temposu olmasa süper olacak ama yoğunluk yüzünden Çok yorgun düşüyoruz.
bak şimdi... oldu sizede günaydın:D
bu arada kolay gelsin...;)
arada dinlenmeyi sakın ihmal etmeyin...
sağlık herşeyden önce gelir unutmayın...;)
Dinlenme Şansımız Yok Gibi nerdeyse Saat 8'de iş başı 21,00'da paydos Sonra evegelip Evdede Çalışınca Dinlenme Şansın kalmıyor...
işkoliksizin desenize... wah wah siiznle olan veya olacak şahsa acıdım walla:p
Uyumak bir nevi ölmek demektir. Daha yapacak çok işimiz var ise, uyumak yok :)
Bizimle Olan veya olacak kişiye acımana grek yok biz çalışıyoruz onlar değil onlar uyumasına ve sağlıklarına bakabilir...Alıntı:
AzRa_99 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Rohan üstadımın sözlediği gibi
Uyumak bir nevi ölmek demektir. Daha yapacak çok işimiz var ise, uyumak yok
uyumak yok, biz işimizle evliyiz :P
uyumak bir nevi ölmektir bu doğrudur ama öyle yada böyle öleceğini bildiğin için işlerinizi yarım bırakmamayı düşünüyorsunuz anlaşılan ..size kolay gelsin ben ölmeye çekiliyorum...Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
:);)
Yokya ölme Daha gençsindir...
Eğer sende bizim gibi Yoğun bir tempo halinde çalışsaydın sende Gece işlerinle Uğraşırdın...
Daha Bunlar ufak işler yakında bi çok büyük işler bekliyor...
Allah nasip ederse Site ve Deneğimize Destek amaçlı çok Çalışıp uykusuz kalmamız gerekecek...
Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ölüm genç yaşlı tanımıyor...
Ben daha önce yoğun bir tempoda çalışmadığım için yorum yapamiyacam..
Site ve Derneğimize Destek amaçlı bir Çok imkansız gibi görünün hedeflere ulaşacağımıza inanıyorum...
ama yine uykuyuda ihmal etmem:D