Tamam laf çarptırın aferin...:oAlıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Size poğaça borcum var!:p
Söz!
Printable View
Tamam laf çarptırın aferin...:oAlıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Size poğaça borcum var!:p
Söz!
Teşekkürler hocam sağolun... akşam dışarda kelle paça çorbası içtim. (ilk defa) o yüzden puaçalar aklımda kalmış...
titanik abi sen nasılsın iyi misin...
Hocam benim Poğaçalarım fazla olsun;)
Poğaçalar sana kurban olsun...Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
poğçalar fırında birazdan çıkar :)
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Çok Teşekkür ederim Hocam var olun:)Alıntı:
bbturkay Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Yanlız O bir nimet biz ona ve o nimeti bize hak gören Yüce allahıma kurban olalım.
Heyt döktürdün yine....!!!Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Afiyet olsun ;)
Yahu Eleman ne yapıyorsun?
Benim en çok sevdiğim pasta çeşididir bu .....:S
Çok sıcaklar ya. off çıtır çıtır kokusu süper geliyor...
Teşekkürler eleman abi.. siteden birinin puaça imalathanesinde çalıştığını bilmiyordum... : )