Hakan altunu sevmem ama şarkıları güzel..Alıntı:
sindy Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
Hakan altunu sevmem ama şarkıları güzel..Alıntı:
sindy Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
iiyim cnm tşklr h.g senden nbrr:)Alıntı:
sheker aferim kız sewdm seni (BAZILARI ALINMASIN)
Iidir sheker sürünüyoruz işte
Dinliyorum merak etme sen derbedercm
Neden Surunuyorsun ? Ki
bende seni sevdim wala:DAlıntı:
Teşekkürler derbeder sanada gelsn
Sindy Bak Derbeder abi istek Istedi Seni Seviyoruz.... Die
nyhat nbrr:)
Dinliyormussun pardon
Alıntı:
!SheKer! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bırakamazsın.. çünkü silmişim...
saol shekerAlıntı:
!sheker! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
uzun zamandır dinlememiştim siirt fmi özlemişim wala sayenizde hatırladım:)
Iyıdır Tşk... Geçiyor işte:)
nihat yanlış anlaşılma olmasın. ben ona değil fatih abiye söledim.. yani siirt fm çalışanlarına..Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
fatih abide hastaymış. burnundan konuşuyormuş yazık ya.. :D
aynen iiki bazı insanların gerçek hallarini grdüm abi dediklerim ... nese bu konuyu açıpta canımızı sıkmayayımAlıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Duydum nyhat dinliyorum
sen ne yapıyorsun...
:):)Alıntı:
Ewt arkadaşlar yanlış anlamayn fatih abiyeydi o
ii kolay gelsin bakalım size ii sohbetler ben gitmek zorundayım kendinize cici bakın byee:)Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Derbeder abi nasıl gidiyor...
Ben kimseyi Üzmedim.. Üzmekte istemiyorum..
Ben Kim olursa olsun bana bir adım gelirse ben ona 10 değil 20 adım giderim..
Ama şimdi bunları ne konuşmanın nede birilerinin canını üzmek için yeri değil diyip son sözümler noktalıyorum...
"Allah'ım beni dostlarımdan koru.. Düşmanlarımla başbaşa bırak..."
Gülü güle sheker
pardon güle güle yine beklerizAlıntı:
!sheker! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Kib. Bye GÖrüşmek Dileğiyle
eee Ne yapıorsunuz :) Bi An sohbet bitti
Iidir nyhat eft yafff sohbet durdu hareketlenin kendinize gelin
derbeder siirt fm msj numarası 3834 müydü
evet sindi..
bende ne olsun çalışıyorum..
sen siirtliydin demi?
Parça için de çok teşekkür ederim. sağol..
kim siirtli isim wer yafff karışıyo
rica ederm herkese gelsin bu parça
Ewt 3834 tur
Sen siirtli misin dedim?
zatn isim vermisAlıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
uff tmm bee ewt doğma büyüme siirtliyim
ne bağırıyon.. :(
ben ne dedim ki ya..
neyse tamam ben gidiyorum.. Allaha emanet olun. iyi akşamlar.
bağırmıyom iiyi akşamlar derbeder kib by
yine beklerizzzzzz