Nereye ___Abi
Printable View
Nereye ___Abi
derbeder baskan benım ıcınde ıstek ıstermsın :D herkesın ısmı gecıyo benım gecmıyo ben burdan solıyemıyom :(
EEe ne Yapıyorsun Sıny
abi kaçtı
Ben Istıyem Bıtane Abıme
k,m kızdırdı derbederi solyın bakalım :)
Ne Calsın acaba Istedıgın Parca Varsa Sole
napıyım nyhat uğraşıyoz
eywallah nyhat saolsaın dınlıyorum :)Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
kızmışmı abimizAlıntı:
yusufilcin Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sen kafana gore sec nyhat :)
yusufcum yanlış alıntıyı aldn galiba
tmm yok bişi
yanlış bişi gördm de k.b
ewt pardon duseltımm :DAlıntı:
sindy Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hmm oke doru görmüşüm
EEe Abi nasil Gidiyor...
ben buyuk harfle Yazdim siirt
yemek yedım sohbetten uzak kaldım ama yetısdım :DAlıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
:D Allahtan yetistin :D SOnra ac Kalirdin D Abi Siirteysen Beklerim ewe :D
eywallah cokk saol sıırte deılım :) okulum war simdi kurban bayramında ınsallah :)Alıntı:
arkadaşlar 3ümüz tekmi kaldık
cookk tesekkur nyhat :D ısmım gectı ama senın ısmını karıstırdı :D fatıh abı
yusuf sen bulgaristanda ne okuyon dişçilikmi
ole gorunuyo :)Alıntı:
sindy Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hayır. Eczacılık burda 3.senem olcak :)Alıntı:
Ewet ai' Karistirdi herkes Nickimi karistiriyor Nihat Duz Yazilmiyordu Her yerde Bolesi daha iii
Beklerim Abi Ins...Alıntı:
yusufilcin Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
deşifre olmak ıstemıyon galiba :DAlıntı:
3 kişi idare etcez
3 kşi yeterız bence :D
güzel bölümmüş ne kadar çok kişi bulgaria da okuyo yafff bendemi gitsemAlıntı:
ölemi sohbet az oluyo yaffAlıntı:
Daha iyi fıkrın warsa sole :DAlıntı:
EH Iste tabi idare edecez Bende Kacayim Yemek Varmi yokmu Bakayim sonra ders calisayim Geri Kaliyorum Yoksa.... Slaytim Bitti mi Gelirim oke
Ne gibi Fikir
tmm ne kızıyon hyr fikrim yok
tamm . tekrar bekleriz :D iii calısAlıntı:
güle güle bu arada ne okuyosunAlıntı:
dikkatını cekerım gulcuk ısaretı attım kızmadım yanlıs anlama lutfen :)Alıntı: