iyi sewindim ama öle bi söledin ki
Printable View
iyi sewindim ama öle bi söledin ki
yusuf nyhat ne okuyo biliyon mu? gitti galiba
Abı yemek yok markete gıttım sadece ekmek kalmıs :d ne yapalım kuru ekmeğede sükür...
hayır bılmıyom ne okudunu :) sen ne okuyon sindy ??Alıntı:
sindy Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bEN LİSE 2 GEÇTİM
afiyet olsun nyhat
yapma ya ... walla bende burda fırın yemegı yapmıstım :P burda olsaydın da yeseydın :)Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ben de nyhat gibi lise 2ye geçtim ordaki yaşıma bakmayın üye olurken olduAlıntı:
yusufilcin Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Tşk..sızde yersenız bı ekmek daha alayım :d çayda hzr içeriz 3 kişilik
Sıdny hangı okul sıırte okuyorsan
sana afiyet olsun ben yedm sanırım abide yemiş fırın yemeğini
sana afıyet olsun :) nyhay abi 3 cay cek :D:DAlıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ben sağlık meslekte okuyorum ya sen
OLUR :D bURDA çAY SIFRESI nEY ACABA :D
bısde burda ogrencıyız elmıden geldıgı kadar yapıyom :)Alıntı:
sindy Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ben sıırt mıllı egemenlık sağlığa gelebılırdım ama kbl etmedım :d
Hangi bölümdesin ??
hıı kabul etseydn aynı sınıfta olurdk belki
milli egemenlık dedıgın su okul sosyal hızmetler yudun karsısında deılmı :)Alıntı:
acil tıb teknisyenliği bölümüAlıntı:
HAKLSIN AMA Ben sayısalcı Olarak Eczacı Olucam inş.. :) Orda Sayısal Felan yok :) YOksa gelirdim:)
tmm abi bişi demedk güzel olmuştur şimdiAlıntı:
yusufilcin Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
aynen abi siirt yetiştirme yurdu karşısı
bizim ev orda :D mezarlık kapısının karsısındakı :) kırmsızı oraya git yusuf gonderdı benı de yemegını ye cayını ıc gel :D :DAlıntı:
yusuf abi gibi mi inş olursun
TŞk...ler Abi sağol Ben Arkdaslarla Yemeğe gidiyorum... Onlar bırakmaz zaten ..
insaallah olr ....Alıntı:
beni tek bıraktınızzzzz heyyyyyyyy
tşk.. sındy Yarın okul Var Sındy Bu arada ismin Ney ??
yok biz burdayızzz...
inş abiAlıntı:
bısey deıl... canın sagolsun :)Alıntı:
benide aranıza alın tek kaldım yaff
adım sindy işte nyhat:):):)
yalnız deılsın burdayız :)Alıntı:
ewet yalnız deilsin
teşekkürler arkadaşlar
sohbet durdu yine:):):)
Sındy bişi diecektim ama kalsın ...:D:D
Alıntı:
yok durmadı:) ne yazalım düşünyürduk :D