ayyy ayy ayy cok güzelmiş siirt yaa emegine sağlık derbeder...
Printable View
ayyy ayy ayy cok güzelmiş siirt yaa emegine sağlık derbeder...
Ya bunlar çok güzel fotoğraflar. Siirt'in bütün Güzelliğini gözler önüne sermişsiniz.
Allah razı olsun bu güzel konu için
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Siirt Belediyesi önünde bulunan havuzlu park
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Siirt özbel işhanı ve Siirt resimleri
Siirt Resimlerinden serezine
Siirt Aydınlar Caddesi
Siirt bahar aylarında bir başka güzel kokuyor...
Siirt bahar'ında aşklar bir başka olur tepelerde, yeşilliklerde...
Siirt günden güne güzellişiyor...
Siirt benim memleketim... Siirt doğduğum yer ve son nefesimi vereceğim yer olacak..
yabancı ellerde ölsem de gömsünler beni Siirt topraklarına..
Şeyhmusa, zevye mezarlığı farketmez beni siirt topraklarına gömsünler.
Siirt resimleri - siirt fotoğrafları
aaaaayyyyyyyy bu "küçük" dedikleri siirt mi.......
yazıklar olsun benim siirtime şu kocaman siirtime küçük diyene
derbeder kardeşim aklıma bişi takıldı en yeni siirt fotoları demişsin ama daha güres olmamış.... ama genede ellerine emeğine sağlık.... aradığım fotoları buldum eski güres....:):):):):):):)
resimler tarih sırasına göre devam ediyor.
Derbeder resim çektikçe siteye sunuyor. Yani son mesajlarındaki resimler çok taze resimler... Fırından yeni çıktı.
Bu bölümde sunulan ve üzerinde Derbeder yazılı tüm fotoğraflar Derbeder tarafından tab edilmiş ve siteye sunulmuştur.
Başka sitede yayınlanması halinde kaynak belirtilmesi, hem kanunen hemde ahlaken zaruridir. Şimdiden teşekkür ederim.
Gerçekten güzel karelerde siirti ve güzel memleketimi tüm dünyaya sunanlara çok teşekkür ederim
siirt baya güselmişşşş:D