insallah kazanırsın tepsı baklawayııAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : DeRBeDeR
efsane olsaydı keşke. neyse kola gitti.
en azından bir tepsi baklava duruyor hala. (esmerden)
bence koçerspor alır.. yani benim takım. :D
Printable View
insallah kazanırsın tepsı baklawayııAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : DeRBeDeR
efsane olsaydı keşke. neyse kola gitti.
en azından bir tepsi baklava duruyor hala. (esmerden)
bence koçerspor alır.. yani benim takım. :D
walla dun kocersporu da yendık ama derbeder sozunde durmadı we baklawayı almadı :108: :108: :108:
yendikte ben baklava felan görmedim maçın kahramanı olan Adminimiz RoHaN ve Kaleci Ettede süperdi Tebrik ederim arkadaşlar
arkadaşlar dün akşamki maçıda aldık...bize meydan okuyan derbeder ede buradan selam olsun...çok gol yedin be kanka...
KoçerSpor'u da yendik. Önümüzdeki Bilgisayarcılar maçına gözleri diktik.
İddialı bir kadro ile bizleri yeneceklerini iddia eden Bilgisayarcılar Spor'da önemli bir aksilik nedeniyle Pazar günkü maç; Gelecek hafta Cumartesi gününe alınmıştır.
Saat 20.00'de Kapalı (Kurt Halı Saha) kızılay'da başlayacak olan maça tüm halkımız davetlidir.
Ayrıca Efsane kardeşimiz iş nedeniyle şehir dışındaydı ve KoçerSpor karşılaşmasında forma giyemedi. Yerine ilk yarı ben, ikinci yarı Ette_Ceza oynadı. Efsane_1907'nin yerine oynadık ama maçta yokluğu hissediliyordu.
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RoHaN
KoçerSpor'u da yendik. Önümüzdeki Bilgisayarcılar maçına gözleri diktik.
İddialı bir kadro ile bizleri yeneceklerini iddia eden Bilgisayarcılar Spor'da önemli bir aksilik nedeniyle Pazar günkü maç; Gelecek hafta Cumartesi gününe alınmıştır.
Saat 20.00'de Kapalı (Kurt Halı Saha) kızılay'da başlayacak olan maça tüm halkımız davetlidir.
Ayrıca Efsane kardeşimiz iş nedeniyle şehir dışındaydı ve KoçerSpor karşılaşmasında forma giyemedi. Yerine ilk yarı ben, ikinci yarı Ette_Ceza oynadı. Efsane_1907'nin yerine oynadık ama maçta yokluğu hissediliyordu.
eyvellah rohan abe
güzel bi maçtı...darısı bilgisayarcılar maçına...:D
Zircon Olmasa bı hc o Takım Senı Sevıyoruz Zircon :D
Güzel maçlar :)
Arkadaşlar bu gün Saltanat A.V.M Çalışanları ile görüşmeye gideceğim.
Büyük bir ihtimal ile Cuma günü Onlarla oynayacağız :)
Bilgisayarcıların maçına ben yetişemiyorum :)
Efsane de Cuma günü oynayacak :P
tbr lerr :249: