ugur abi bensiz nerey savaş açıon ya.....
kordfinat ver. destek gelsin :D:)
Printable View
ugur abi bensiz nerey savaş açıon ya.....
kordfinat ver. destek gelsin :D:)
bu oyunu çözemedim daha yaaa:@
git gide büyüom ittifakta benle büyüyo:p
erol abi sülfür istemeizsin kordinatları at
10000 yollayam.
kullanıcı adı veya şifre hatalı diyo şifremi unuttum diyorum eylem başarısız diyo anlamadım yaa :(
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ezqi_0912
kullanıcı adı veya şifre hatalı diyo şifremi unuttum diyorum eylem başarısız diyo anlamadım yaa :(
bilgilerine veya hangi bölüme kayıtlı isen oradan sorun çıkabilir tekrar dene
abi gerçektende güzeel oyun tavsiyeniçin teşekkürler !!!
bir ittifak sayfasında gördüklerim :)
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
(BAKARA suresi 183. ayet):
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ كُتِبَ عَلَيْكُمُ الصِّيَامُ كَمَا كُتِبَ عَلَى الَّذِينَ مِن قَبْلِكُمْ لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ
Ey iman edenler! Oruç sizden önce gelip geçmiş ümmetlere farz kılındığı gibi size de farz kılındı. Umulur ki korunursunuz.
SizLere SüsLü PüsLü kelimeler EtMek isterdim FaKaT Buradaki BuLunMa Amacımız Bu DeğiL Savaşın Hakını Verecek ve de Saldırdığı Kişinin Nefesini Kesecek Elamanlar istiyorum Kız Gibi SızLanaçaksan Dünya Barışı KelebekLer BöcekLer Diyeceksen GeLme Arkadaşım Bana Savaşcı lazım 1 için oynuyoruz Bizde 2 yok Her Üyemin de Kendi Bölgesinde Çok GüçLü oLmasını istiyorum Bu vazıfLarı Taşıyosan iyi Savaşırım Diyorsan Durmana gerek Yok Senin Gibi oLanların Yanına Gel ittifaka Başvurunu Yap
İttifaka Giriş Puan Sınırı: 2000
Askeri Puan En Az : 250
İTTİFAKIMIZIN ADI NEREDEN GELMEKTEDİR.
İttikamızın adı bir dizi isminden gelmektedir. Lost Amerikan yapımı bir dizidir. 1'i Altın Küre ve 6'sı Emmy olmak üzere 28 ödül almıştır. Özellikle karışık senaryosu ve anlatım şekli hayli ilgi toplamıştır.
Dizide Sidney'den Los Angeles'a seyahatleri sırasında geçirdikleri bir uçak kazası ile bir adada mahsur kalan insanların öyküsü anlatılmaktadır.Her bölümde, karakterlerden birinin geçmişine gidilerek aslında grubun adadaki deneyimlerini anlatan ana senaryo beslenmektedir.
Bu adada mahsur kalan 48 kişi arasında değişik karakterler mevcuttur; bir cerrah, bir iletişim subayı, bir rock yıldızı, bir kanun kaçağı, bir inşaat işçisi, bir dolandırıcı, bir milyoner ve daha birçok enteresan özelliğe sahip insan... Bu insanlar, daha adadaki ilk günlerinde adanın mistik güçlere sahip olduğunu farkederler. Uçak kazasında hayatta kalmayı başarmışlardır, ancak asıl hayatta kalma savaşı şimdi başlamaktadır. Adadakiler, hayatta kalmak için birlik olmanın gerekliliğini henüz çözemeden, bazı kişiler arasında kavgalar çıkmaya başlar ama sonradan başlarına gelen trajik olaylar, onları birlik olmaya iter.
Artık Hiç Bir Şey Eskisi Gibi oLmayacak....
İttifakımızı 06167 kisi ziyaret etti
şu site işi bitsin erolla bizim ittifak sayfasına da bir el atarsınız
başım gözüm üstüne abi
--- gidişimiz suskun olmuş olabilir ama dönüşümüz muhteşem olacak ----
var ol üstat her şeysiniz