yayındayımAlıntı:
EtTe_056 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
yayındayımAlıntı:
EtTe_056 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
tmm abi geliyorum ama ette-ceza olarak
arkadaşlar herkezi bekleriz
geldim ette güzel şarkılar bekliyorum :)
arkadaşlar radyo'yu actım
herkesi beklerim....
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]/
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Yayındayım keyifli dakiakalar gecırmeye ne dersiniz
ben geldim ama acılmıyor radyo :(
Firefox ile mi açmaya çalıştın radyoyu.Alıntı:
azra53 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yoo hayır googleden actımm...
Azra sayfayı actıgında ekranda kucuk uzun bı sarı kutucuk gelcek ustte onu sag tıklayıp yulersen olur sayfayı yenıle
guncel
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ARKADAŞLAR YAYINA BAŞLADIM HERKEZİ BEKLERİM
Hayırlı yayınlar Efsane, kaliteli bir yayın olacağına inanıyorum.
iyi yayınlar.
Tşk ederm abe
ARKADAŞLAR YAYINA BAŞLADIM HERKEZİ BEKLERİM
Süpersin EFSANE
Ilk yayının olmasına rahmen çok iyi gidiyorsun başarılarının dewamını dılerım .!;)
Tşkler şavuran
arkdaşlar yayındayım beklerim
hayırlı olsun allah utandırmasın kardeşim
evet ama ole birşey cıkmadı biliyorum radyoya girmesini cünkü dj yapmısım yani bilmedigim birşey olsa neysede ama genede tşk ederim deniycem sonuna kadar..Alıntı:
YuSuF_iLCiN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
azra53 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sorunun tam olarak ne oldugunu bılemıyorum ama asagıdakı lınke tıkla ve radıo active programını yukle bu olmadan callısmaz
umarım sorun budur !
YAYINDAYIM HERKEZİ BEKLERİM
YAYINDAYIM HERKEZİ BEKLERİM
You tried to receive a second stream or to receive your own stream. Sorry but that's not possible. In first case, please close the other stream window and try again. Streaming and listening at the same system is not possible.
efsane bu nedir ya
bende daha beterı var giremıyoruz arkaşdaş yardımcı olda girelim
senı dinlemek için bu saatelere kaldar kalıyoruz oda açılmıyor:(
You tried to receive a second stream or to receive your own stream. Sorry but that's not possible. In first case, please close the other stream window and try again. Streaming and listening at the same system is not possible.
elımden geldıgı kadar turkce cevırısı
ıkıncı kez dınlemek ıcın lınke tıklamıssın ve hata vermıs veya aynı anda baska bıseyde dınlıyorsun *
o yuzden ya sadece ılk denemenı bekle veya dıger dınletılerı kapat *
bır ıkı pecere bırden acmıssın o konuda
arkadaslar ıntermet expoler 7 kullanıcıları ard arda ıkı pencerede acmayın radyoya ayrı penceyı acın radyo için
anladıgım kadarrıyla sorun bu inşallah yanılmamşim ddır
dedıklerınızıb harfı harfıne uyguladım ama yine aynı açılmadı.!
bigisayara reset atman lazım sonra yine deneAlıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
+
Radyo benim tarafımdan birazdan acılacaktır
arkadaslar yayındayım bı sureliğine sorunlarımızı giderelim
hayırlı olsun tekrar
yeni temasıyla dj yusuf yayında :)
YAYINA BAŞLADIM HERKEZİ BEKLERİM
İyi Yayınlar ....:)
TSK EDERİM NİHAT
YAYINA BAŞLADIM HERKEZİ BEKLERİM
süpersin EFSANE_1907 HERKEZİ BEKLERİZ
Tskler savuranlım
valla ne diyim güzel şarkılar çalıyorsun. terapi niyetine dinliyorum çoğu zaman.
iyi bol eğlenceli yayınlar:)))
hayırlı olsun canlı istek va diymi:)
şu an yayındamısınız
Yayındayım keyifli dakiakalar gecırmeye ne dersiniz...