Hoşgeldinzi fazla kalabalık yapmayın :P:P
Printable View
Hoşgeldinzi fazla kalabalık yapmayın :P:P
bak gidersem dönmem:D
olur abe yapmam tek başıma gelirim:DAlıntı:
YuSuF_iLCiN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
he yemeğe gidersen gelmiyorsun o kadar çok yiyorsun:D:DAlıntı:
KüÇüK_HaNıM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
lokmalarımı mı sayıyosun mustafa......dal gibi kızım ben yerim tabe:D
Git bakem sen bak nasıl tıpş tıpış donuyorsun :)Alıntı:
KüÇüK_HaNıM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
+
By ex kadeşim kaç kişisiniz :D
hıhı :D sen zaten 50 lik çıtırdın değilmi:D:DAlıntı:
abe 10-15 kişi vardık ama diğer arkadaşları gönderdim kalabalık olmasın maksat:D:DAlıntı:
YuSuF_iLCiN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
iyi yaptin By ex artık sitenin serveri kaldırmıyor cokmeden exportu artırmalıyız :D
+
Server not found System Halted :D
BUnun gibi işte
herşey siirtlilerboard için :D:DAlıntı:
evet 50 lik çıtırım tabe..
yusuf beni burdan kimse ayıramaz...evden giremesem bile bizim sitede net kafe keşfett,m..:Dordan tepenizdeyim:D
He canım ne demmesın tek amacımız :)Alıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Wayyy anam mustafa duydunmu yandık kardeş hemde ne yandıkkAlıntı:
Babana şikayet ederim yada abine :D kızınız ıneternet cafelerde geziyor sızden habersiz :D