Ben izliyemiyorum ne yazkkı :(
derbeder sen bu programın cdsini bana kopyalıya bilirmisin...
Printable View
Ben izliyemiyorum ne yazkkı :(
derbeder sen bu programın cdsini bana kopyalıya bilirmisin...
Ben Cahhor abiyede söyledim kanal56 çalışanlarınada... Özel proğramlarının kanaldan çıkıp başka yerde yayımlanması yasak dediler...
bakarız bir çaresine.. alırız evelAllah..
Sawuranlım Siirtliler Board üyeleri için istediğin özel istek için çok teşekkür ediyorum yönetim adına...
Cahhor abiyede ayrıyeten teşekkür ediyorum bizleri unutmadığı için...
Kanal56 sahibi nejdet KUZU ve çalışanlarını tebrik ediyorum böyle güzel bir proğram sundukları için...
rıca amca ama ne güzel okuttum adama:):DAlıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Teşekkürler sawuranlım istek için.bende izliyordum, program güzel geçti ve bitti :)Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
abi güzel bi istekti öle değil mi gerçi bizde bozuktu ses yok görüntü vardı ama ben göremedım yazıyı okudu mu bu ne yaptı :)Alıntı:
TiTaNiCk Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
herkez bana mesaj atıyo tşkler die;)
isteği tamamıyla okudu ve teşekkür etti.ve arkasından şarkıyı okudu :)
benım istediğim şarkıyımı okudu
BeTe NaBe;)
hayırdır yaw
sitemiz mağazaya döndü gömlekler falan..!:D:D
Ne o yha begenemedinmi dolaşma, seçme ,begenme derdini ortadan kaldırıyoz daha ne helle helleAlıntı:
hayırdır yaw
sitemiz mağazaya döndü gömlekler falan..!:D:D
:D:D