bide beleş olsa tam olacak:p
Printable View
önemli konular dağılmadıkça bi kaç mesaj uzunluğunda geyik yapmanız normaldir gençler tanışma konusu geyik gırgır v.s gibi konularda aşırıya kaçmadan birbirinizi anlamak için bir kaç geyik olabilir tabi ama uzamadan buraya geçmeniz gerektiğini takdir etmeniz gayet güzel ... sevdim bu davranışı anlıyacağınız bu seneki ekiple gözümüz arkada kalmıyor hepiniz sağolun varolun teşekkürler
bu ne güzel bir konuşmaydı abi..Alıntı:
eLeM@N Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
siz olmazsanız bizim hiçbir anlamımız olmazki..
Rabbim nasip ettikçe ben buradayım inşAllah ve diğer arkadaşlarda..
ilk forumu gezdiğimde sizinle iyi anlaşıcağımı umud ve tahmin ettim beklediğimden de fazlasını buldum hepinize çok teşekkür ederim:)
:108::108::108:Alıntı:
eLeM@N Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
asıl biz teşekkür ediyoruz abi herşey sizin sayenizde oldu;)
puhuha... başka emriniz varmıydı efendim? Seç begen hediye misali bedava...:pAlıntı:
BOARD POLİSİ:
'asıl biz tşk ederiz saygılar'...
ßİzİ nezarete atmadığın içinde ayrıca tşk...:)
tekrar sağolun... :)
pek araya girmeyip sohpet ve muhabbetleri bölmesek bile sürekli buralarda ve yanınızda oldugumuzu bilmenizi isterim
en az bir PM kadar yakın;)
azami 12 saat içinde denk geldimi anında
neyse muhabbetinize doyum olmaz ben çıkıyorum..
sizlere hayırlı geceler.. sohbet için teşekkür ederim..
Allah'a emanet olun.. sağlıcakla kalın:)
iyi uykular Allah rahatlık versin ezooo :)
tşkler her zaman beklerız nede olsa bugun burda nöbetteyimAlıntı:
Ezo Gelin Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
buralar bana emanet :)
S.aleyküm Hayırlı sabahlar kolay gelsin:)