3g desteklı telefon almak 600-700tl goruntulu arama 40krş askımı gormek paha bicılemez :D :D
Printable View
3g desteklı telefon almak 600-700tl goruntulu arama 40krş askımı gormek paha bicılemez :D :D
ho$cakaL...
olacakLar sensiz olsun..
daha durmam bo$LukLarinda ben
unutuyorum..
Mutluluklar...
geçiyor geçmesinede canısı yavaş geçiyr..:(
Cumartesi'den Pazar akşamına kadar çok yol katlettim. onca emek verip o kadar fotoğraf çektim.
Şimdi tek bir tanesi bile orta da yok. Bilgisayar okumadı, hafıza kartına virüs mü bulaştı sen mi dokundun.
Hiç bu kadar üzülmemiştim.
TeHLo nirdesin yahuu her neydeysen zahmet ette bi face'e gir merak eden war sanırsam ben sadece haberciyim :D:D
Abi Ben Sana Demiştim Beni de Götür ... Bak Sen Beni Götürmedin Hepsi Benim Ahımdan Öyle Oldu...Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Hadi bee :6: çok üzüldüm Emin ya,ne kötü oluyor emek verdikten sonra hiç uğruna gitmesi :( Bi ara proje ödevim vardı,tam 1 ay boyunca araştırdıktan sonra,powerpointte düzenlemelerini falan yapıp yazmam 3 günümü aldı,kapsamlı hazırladım,müzik falan buldum kestim koydum,sunuma 1 gece kala bilgisayarım dondu ve 3 gün açılmadı,hocaya durumu anlattım,4 gün sonrasına anlatmak için izin aldım fakat toparladıklarım ilki gibi olmadı ne üzülmüştümm o geldi aklıma:7:Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Tandır Ekmeğini ikiye bölmüş İki ufak köy çocuğu (Biri kız biri erkek) Yine çamurlu sokaklarda birbirilerine baka baka yürümeye çalışıyorlar.
Ne fotoğraflar çıkmıştı ama ya :(
Tamam abla konuyu kapayalım ben fena oluyorum.
Giтмєк iѕтєуєηi кiмѕє тυтaмaz, вiLiяiм. σ уüzdєη кiмѕєує “кaL” dємєdiм.
вiя кaLρ giтмєуi aкLıηa кσумυŞѕa, уaηıмda dυяSa ηє faуda ? ..
вiтişLєя уaяaLaмıуσя вєηi, aуяıLış вiçiмLєяi acıтıуσя.
кiмѕє öмüяLüк gєLмєz єLвєттє, iѕтiSηaLaяı
ѕaумazSaк aмa gidєякєη dє aкıLda тєвєSѕüм вıяaкacaк...
кadaя düzgüη giтмєуι вiLмєLi iηѕaη...