Kelepçe kol saatimiz, idam ipi kıravatımız...
Siirtliyiz, can yakarız.
Alemde harbiyiz, tek kurşunla harcarız ama,
Sevdiğimizi asla unutmayız...
Bizi unutan herkese sevgiler...
Printable View
Kelepçe kol saatimiz, idam ipi kıravatımız...
Siirtliyiz, can yakarız.
Alemde harbiyiz, tek kurşunla harcarız ama,
Sevdiğimizi asla unutmayız...
Bizi unutan herkese sevgiler...
Silinen dosyaları geri getirebilen bir sürü program var Emin denemedin mi ¿Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bir keresinde benim de başıma geldi.Ipod'umda çok güzel müziklerim vardı.USB ye kablo ile bağladım.İşimi bitirdikten sonra kabloyu çekmeden bilgisayarı kapattım.Ne olduysa sonra oldu.Ipodda hep aynı şarkının 5-10 saniyelik bölümü çalıyordu.Şarkıları değiştiriyordum ama hala aynı şarkı çalmaya devam ediyordu.Sonra bilgisayara tekrar bağladım.Virüs taramasında bişey çıkmadı.Sonra baktım ki tüm şarkılar silinmiş.Duyduğuma göre flash disk, ipod, hafıza kartları güvenli bir şekilde kaldırmadan çekildiğinde veya bilgisayar bağlantısı aniden kesildiğinde böyle bir durum oluşabiliyormuş.Ne kadar doğru bilmiyorum tabi...:17:
Kartı biçimlendirdim artık abi.Alıntı:
nesta_34 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bu senenin kışının geçen senenin yazından neyi eksik .. Aşığım sana ..
Gülmeyen Gözlerimin Hasret Çeken Yüzüsün..! :6:
#- Kαç gün sürmüş ne fαrkeder ? . senLe herşey ömre bedeL . vαrsın herkes bizi konuşsun . benim oLdun yα o bαnα yeter ♥
hayranlık duygusu ile aşk duygusu nasıl ayırt edilir
Deydimi sence ?
Kendine güvenip, ağzı laf yapanlara; Laf yaptığı içinde kendini adam sananlara kısa bir hatırlatma: "Lafla adam olunmuyor".