iii saol sen nasılsınn....???
Printable View
iii saol sen nasılsınn....???
merhabalar bende geldim:)))
nasıslşınız online olan tüm arkadaşlar:)
İyidir Ders çalışıyordum yeni bitti... birazdan devam edecem..:)yazılılar başladı....Alıntı:
dj_koso Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Merhaba hoş geldin... Ben onlineyim.. şimdilik..:)Alıntı:
Ezo Gelin Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
h.geldin ezo gelinn..
iyi kolay gelsin nihatt.. iyi çalışmalar...
teşekürler....;)Alıntı:
dj_koso Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
evdemisinn..
hangi ev bizim ev mi yoksa Derbederlerin mi ???Alıntı:
Senin Yanında kim var ????
Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
hoşbuldum teşekkür ederim arkadaşlar..
Alıntı:
Ezo Gelin Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sen yenimsin sitede.... ilk defa seninle karşılaşıyorumda..
Alıntı:
evet yeni sayılırım
bir haftadır takılıyorum:)