hımm güzel sitemiz çok güzel valla devamlı olman dilegimle bu siteye girdigimde çok rahatlıyorum.. 3 gündür girmemiştim ne zamn girecektim diye zamani bekliyorum inş sende öyle olursunn
Printable View
hımm güzel sitemiz çok güzel valla devamlı olman dilegimle bu siteye girdigimde çok rahatlıyorum.. 3 gündür girmemiştim ne zamn girecektim diye zamani bekliyorum inş sende öyle olursunn
inşAllah Rabbim nasip ettikçe bu sitede olmaya çalışacağım:)Alıntı:
dj_koso Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
Ezo Gelin Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
inş. olacan seni aramızda görmek isteriz nerelisinn.... siirtlimisin..??
hayır siirtli değilim Batmanlıyım:)
hım güzel.. peki siteyi kimden ögrendin veya kim tavsiye etii...
hadi bakalım düştük reha muhtaron eline kurtul kurtulabilirsen ezo:)
tesadüfen rastladım..
biraz gezindim baktimki çok hoş üye oldum..
iyikide üye olmuşum:)
iyik üye olmuşsun peki sitede durumları nasıl görü oyrsaun üyeleri adminler.. vs..
hımmm
hemen 1 haftada cevap verilecek bir soru değil bu..
daha yeniyim..
yeni üye olduğumda aktifliğim geç olmuştu adminlere mesaj attım baktım hemen aktif oldum ve prenses mertebesine gelmişim..
bu ilgi çok hoşuma gitti..
tanışma kaynaşma odasında arkadaşlar çok sıcak davrandı sağolsunlar..
ilk site kurcusu selamımı aldı zaten..
şimdilik çok güzel iyi gidiyor..
inşAllah hep böçyle devam eder:)
inş gercekten bzim iste üyeleri çok iyi ve çok sıcak davranırlar... sende çok sıcak kanlısın ee tabi olacaksın nede olsa bu site üyesisin degilmi canımm...
evet haklsıın:)Alıntı:
dj_koso Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]