walla yemek bısede yetmedı bı dahakı sefere ınsallah :)Alıntı:
yasemin_tutku Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
walla yemek bısede yetmedı bı dahakı sefere ınsallah :)Alıntı:
yasemin_tutku Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
aynı zevkı paylasıyoz ozman warmsın benımle kapısmaya :D :DAlıntı:
Arkadaslar ben radyodayım sızıde beklerım kosa kosa gelın :))
varım buyur istanbula beklerim..:D:DAlıntı:
YuSuF_iLCiN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ama koşarsam incilerim dökülür:D:D:DAlıntı:
"ŞaWuRaN" Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
neyse arkadaşlar sohbetinizle beni şenlendirdiniz...teşekkür ederim.....size iyi sohbetler...hayırlıs geceler.......olurda dua ederseniz bu kardeşinizi unutmayın...
ozm yürü canem
bana yakın istanbul ınsallah yaparız bı nargile keyfii ;) bayramda ordayım :DAlıntı:
MRb arkadaşlar Nasılsınız nasıl gidiyor...:)
nyhat hos qeldin ne hbaer... nasilsin...
İyidir ALlah razı Olsun... Sen Ne Yapıyorsun...:)
selamualeyküm cemaat
bende oturuyom...
başka ne edecem
:) Hımm Bende Babam Yanımda :) ne yaptığıma Bakıyor...:)
bayram... :) ahmet moralin nasıl :(
Dj_özbeyy Herkese Slm SOle dedi:) Bugun GÖrdüm:)
moralim bosssuk...
hemde çok...
seni gören derbeder olsun ya nerelerdesinAlıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Neden Abi Ne Oldu...Alıntı:
EtTe_056 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bilgisayarımı yaptın neden halen moralin bozukAlıntı:
EtTe_056 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Hşg... cılgın men...
boşwer'in bossuk işte...
hoş bulduk msn açıkmı seninAlıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Benim Açık :) :D Derbeder Abi Msn AÇar Msın:)
bende niye görünmüyo açık olduğu
Bende ekli deilsin ki:)
ben çıkıyom ...gidip gezeyim biraz...
qanqa mıda alabilsem gidip yemek yerimmm....
gelen varsa bi msj atsın arıyayım...
Telefonunu bilmiyorum...:)
tak tak varmı birileri
Ewet var:) Nasılsın Zegata...:) Naber
ben burdayım aliye:d
geleyim mi... :( neyin var lem.. ben mi aslı mı? yoksa ayrılık mı?
sağol pek iyi sayılmam yani canım sıkkın birazAlıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
herkes bana aliye demeye başladı ama adım elif aliyede diyebilirsin no problemAlıntı:
cılgın_men Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Tmm Abla Fark Etmez:) Diyorsan Fark etmez...
ya aliye oraya koyduğun foto yüzünden ama bundan sonra elif
Abi Bende ewde Sıkkıldım geleyim mi ?? 15 dk en geç yanınızda olurum:)Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ok nihatçım hangisi kolay geliyosa artık bu arada radyo açılmıyo bende bi sorunmu varAlıntı:
Yok Şuan Yayında Dj Olmadığından Radyo Açılmıyor:)
tamam elif olsun nasıl istersen çılgınAlıntı:
cılgın_men Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ablamdan rahat durun...!!!