anladım canım sağolAlıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
anladım canım sağolAlıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
NE Oldu Ki Abla Canını Sıkkıyorsak Söyle Bir Anda Ahmet sinirlendi Sanki :( :):p
Nihat: Yat uyu sen geç oldu..
Zegata: Şu an yayın almak için müsait değilim.. Diğer dj arkadaşlarda uyuyor yada pc başında değil. (kapalı)
hepinize ii akşamlar allah rahatlık versin ahme sanada
Saol Abi Sanda iyi geceler Allah Rahatlık Versin... { Amin }
hg ahmedim nasılsın bakalım görmeyeli ne güzel isteklerim olucaktı kapı çaldı bi gittim ev sahibi kiraya zam yapmış geçen ay yapması gerekiyodu unuttu sanmıştım unutmamış akşam akşam güzel bi zam yedikAlıntı:
EtTe_056 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bayram... kendine iyi bak.... yarın görüşürüz inşaallah..
abla yayına gel ben aldım ...Alıntı:
zegata Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
dışarı çıkmıyom...
bazıları saol..
yok şaka yaptı sanırım tabikide canımı sıkmıyosunuz estafirullahAlıntı:
Alıntı:
zegata Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Wah Wah Üzüldüm Bak:( Bu ewin Sahibide Kirayı yükseltmek İçn bügünü mü buldu :(
ya yok benim ev kiram zaten çok uygun geçen ay yapması gerekiyodu unutmuş bende ses etmedim e çakmak mahallesinde olunca kiralar pek cep yakmıyor çok şükürAlıntı:
Ben geldim :) OrdayımAlıntı:
EtTe_056 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bende Çakmaktayım:D 100 ytl Kira Veriyoruz:DAlıntı:
ben hala giremiyorummAlıntı:
vallamı yok benim 210 oldu okadarda değil 100 ytl iyi valla varsa banada bul öle bi evAlıntı:
Neden Acaba Abla iyi dinler misin Tmm
anlatıyorum:dowland Yazıyor Onu tıkla çalıştır, çalıştır,ewet , next ,Finsh tıklayorsun sonra f5 tıkla yayına Gelirsin:)
Alıntı:
Bulurum Olursa Haber ederim Söz :) Tmm Ben Yeni Yapılan Lojmanlarda Oturuyorum .. Çocuk Hastanesinin Arkasında :)
evet denedim olmadı yine az evelde girmiştim halla hallaAlıntı:
Gene Yapmalısın Kaydetmediğin İçin...ONdan Dediklerimi Teker Teker Yapar mısn tekrar
kaydettim kaydetmesem akşamda giremezdim ama yinede olmuyor neyse yine başladım kafa ütülemeye kusura bakmayınn ben hallederimAlıntı:
Abi Yayında Kimse Var mı Neden ette_056 abi Çıktın ki:(
ben çikiyom dışarı abla yayını kapattımm...
artık başka zaman...
gidip hava alayım biraz...
bu satte nereye ahmet dışarı hem soğuk hem pek tekin değil dikkat et kendine tamammı bende yatıcam hadi cümleten iyi geceler ALLAH rahatlık versinAlıntı:
selam kimler var
Saol Abla Abi Bende geleyim mi :)
Alıntı:
crazy_ette Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
A.s. teşekürler Ben Varım...
kanka... babanın verdiği haberi yazdım ha..
yarın gazetelere dağıtıyorum ok.. bugün gelip fotoğrafta çektim sizin oraya..
hmmm..çok geç girdim yawww...baksana sen tek kalmışın
hangi haber hangi fotoAlıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
eviniz önündeki kereste ve kapalı otoparkla ilgili... Okuyucu mektubu lo..
slm millet uyanık kim var ben geldim.
A.s. kardes
aleyküm selam HŞg... Ben Uyanığım :)
az önce uyuyordun bence...
Haklısın Yeni Uynadım Birazdanda Kalkacam :)
canem hiç uyumazmısın sen..:(
KALKmadan pc başına nasıl geçion ben onu anlamadım :))
:) Ben gidiyorum herkese iyi günler....:) ALlah Yardımcınız Olsun... { Amin }
kendine iyi bak ALLAH'a emanet ol...
canemm hoş geldin...
walla bilmem uyudum mu ...kısss...
slm kimse var mı??