İyidir Abla Sizi Sormalı... ( Yarın ki Sınavları düşünmesem iyi oluyorum.... )
Printable View
İyidir Abla Sizi Sormalı... ( Yarın ki Sınavları düşünmesem iyi oluyorum.... )
H.bSaWuRaNLıM+TiTaNiCk sizde h.geldiniz.
off sınawmı dedin allah kolaylık versin janem:)Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
h.bAlıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
nasılsın .
iyim walah kuşaklım sen nasılsın:)
ii saol yawru ceylan;):pAlıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
allah dayim ii etsin;) kuşaklım:p:pAlıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Hşb Şavuranlım eyw..Nihatcım walla izLiodum 1 0 öndeydik,sonrasından haberim yok.Sende hşgdin hizal.
cumlemizi YAWRU CEYLANIM:p[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]Alıntı:
tanıdın mı buda senin aşiretten:p
ayy tanımazmıyım emimin kızı:D:D yerim ben onu tandır kebab güzel olur:D:pAlıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]