iyim çok şükür bu arada dün sınaw falan dedin ne oldu güzel geçtimi sınaw;)Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
iyim çok şükür bu arada dün sınaw falan dedin ne oldu güzel geçtimi sınaw;)Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
85 aldım... Ama hiç bu kadar kötü beklemiyordum...:( onu bir kenara bırak inşallah yarın hoca bişi demez bizlere...:(Alıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hmm.. ama okadarda kötü deilmiş janem inşl birşey demez bi dakine 100 alırsın;)Alıntı:
Alıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
O hoca hiç bir zaman 100 vermedi kimseye yazılıda... Ama sözlüde veridi...
Kızacak büyük ihtimal çünkü yazılıdan sonra 1 dersi vardı bizde kaçtık...O yüzden kıza bilir... Keşke kaçmasaydık ama tepede güzeldi...
Alıntı:
:Daman takma deyecem ama davulun sesi uzaktan hoş gelir şimdi yarın okula ben deil sen gidecen
umarım hoca sizi fazla azarlamaz:p bide hangi tepeye gitiniz kzılar tepesinemi;)
Allah korusun orasıda tepe mi ?Alıntı:
birazdan bir foto atarım siteye gör fotoğrafı nerden çektim ve tahmin et hangi tepe olduğunu ....
neden orası çokmu kalabalık:DAlıntı:
bide at bakem hangi tepeymiş;)
Alıntı:
Yook sadece biz vardık... Okey oynadık..biz kazandık.. Oranın Havası yeterdi...
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Tepeyi çekmedim nerden çektiğimi tahmin ediyorsun....
Photoshop olmadığından yazı bozuk yazıldı...
hmm.. burası siirtin merkezi deil burası sanki tanıdık geldi ama çikaramdım bizim oralara benzemiyo nersi?
Alıntı:
Valla bizim arkdaşın evlerinin taaa yukarısı bende nasıl tarif edeyim... Tillo yıluna giderken o yoldur belki hatırlamana yardımcı oldum...