a.s kuzen nasılsın..Alıntı:
dj_ozbeyy Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
a.s kuzen nasılsın..Alıntı:
dj_ozbeyy Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Hoşgeldin Amca oğlu ben kaçar bys
hoşgeldin Cİmcime Ben kaçar Bys..
selam...
önemli deil canımAlıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
a.selam kurt hg...
iiyi saol tşkler sen nasılsınAlıntı:
dj_koso Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
h.geldim cimcimecimm..Alıntı:
CiMCiMe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
saol iyim ne olsun bende buralardayım ya..Alıntı:
iyi dayı sen keyfine bak ben siteyi karıştırayım ben yok ken neler olmuş:DAlıntı:
dj_koso Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ne olmuş kuzen?Alıntı: