sağol üstat sen beğendiysen tamamdır
teşekkürler :1:
Printable View
sağol üstat sen beğendiysen tamamdır
teşekkürler :1:
yapmış olduğunuz her bir çalışma da ayrı bir özlem, ayrı bir güzellik.
ve emek verilmiş, gönül serpilmiş, duyguyla, sevgiyle yapılmış.
umarım bu yapmış olduğunuz çalışmalar sizi en üst seviyeye çıkarır.
beni geçtiniz, onu da geçtiniz, yakında siz kendinizi de geçeceksiniz.
çalışmalarınızın güzelliğini görünce ne yazacağımı unuttum.
çok fazla derece de beğendiğimi ve arşivime alıp değerlendireceğimi dile getirmek istiyorum.
bu başarıyı elden bırakmamak ve daha nice başarılara imza atmanızı bekler sevgiyle selamlıyorum.
Sygılar...
"Eğer" türü sevgi !..
Eğer iyi olursan baban, annen seni sever. Eğer başarılı ve önemli kişi olursan, seni severim. Eğer eş olarak benim beklentilerimi karşılarsan seni severim. Bir şarta bağlı sevgi.. Karşılık bekleyen sevgi.. "Sevenin, istediği birşeyin sağlanması karşılığı olarak vaad edilen bir sevgi türü.Nedeni ve şekli bakımından bencil. Amacı sevgi karşılığı birşey kazanmak.Peki o zaman, gerçek sevgi, güvenilecek sevgi ne?.Eğersiz sevgi aslında en güçlü sevgi.
değerli dostuma bu güzel yazı için teşekkürler
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
orjinali
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sevgi paylaşmak
paylaşmak mutlukluk
mutluluk çoğalmaktır.
çalışmaya farklı farklı bir hale getirmniz ortaya en güzel eseri sunmuştur eleman abi.
nerden nereye gelmiş valla çok beğendiğimi ve sizi takdir eder nice başarılar dilirim.
yazı zaten ayrı bir güzellik katmış çalışmaya.
bu çalışmanıza 10 üzerinden 10 verip teşekkür ediyorum paylaştığınız için.
yorumsuz demişsinde aslında yapılacak o kadar çok yorum var ki,
bir yandan oto aynasından görülenkuş bakışı siirt manzarası, bir yandan alt yapı çalışmaları, ve güres caddesinin o güzel manzarası.
hani nerde benim çocukluğumun geçtiği o sokaklar
hani nerde gençliğimin çürüdüğü o güzel güres caddesi.
hani nerde çocukluk arkadaşlarım nerde.
ben eki memleketimi eski siirtimi özledim.
Abii geçrketenn harikaa ne diyceğimii bilemiyorummm :59:
valla harikaa ne diim
paylaşımın için teşekkürler gün geçtikçe kendini geliştiriyorsun umarım vaz geçmessin azminden ötürü seni kutlarım enişte
beğenmenize sevindim :1: :q:
yorumsuz olan resim gerçekten tasarım açısından harika.
yalnız anatılmak istenen içler acısı.