:17: inanmassan gel bakk yav sallama odasındayızz be tiestooo ama madem girdik yine bu odaya sana söylüyorum yıllardır bu gerçeği senden saklamıştımm ben senin dedenimmm :17:
Printable View
:17: inanmassan gel bakk yav sallama odasındayızz be tiestooo ama madem girdik yine bu odaya sana söylüyorum yıllardır bu gerçeği senden saklamıştımm ben senin dedenimmm :17:
ben dünya yıı kurtaran adam...
işteeeeeeeeeee yalan böyleeeeeeeeee söylenir :228: :228:
dünyayı kurtaran kadın desen belki (o da bi ihtimal yane) inanırdım.
Yemezler :25: salla dedikse bu kadar da değil
mesela ben Kahirenin kurucusuyum ama bak hiç reklam yapmıyorum kendime. Şehrin anahtarını verdiler geçen tören eşliğinde, kahireye gidip geldim. Belki yokluğumu hissettiniz. Gerçi ben yokluğum belli olmasın diye oradan da bağlanmaya çalıştım ama bağlantı çok ağırdı.
kadın dersem yalan olur mu, sallayayım ben yine.( ama seninki de süper sallamaydı) :31:
hacettepe tıp gelmediği için tercih yapmadım yani cerrahpaşada okumak gibi bi niyetim yok...
sonuçta hayallaeri olan bi kızım...
kraliyet ailesine dayanan soyumdan asla bahsetmem..sonuçta türkiyede yaşıyorum bende siz gibi olmaya çalışıyorum...elimden geldiğince yani...
hea unutmadan birde prenses diana benim büyük kuzenimde....
herneyse son olarak asla yalan söylemem..ben o kadar acizmiyim..neysem oyum yani... :228:
sanki biz yalan söyliyorum. Galatasarayın 19 numaralı oyuncusu Hagi56 benim amcamın oğludur. Beraber Vietnamda az mermi taşımadık cepheye. Hatta hiç unutmadan bir seferinde merminin bir tanesi kulağımızın yanında geçmişti de Emmoğlu Hagi56, la olum şimdi Ali Sami Yen'de olmak vardı anasını satayım demişti. Ah ah ne günlerdi o günler. Neyse ne anlatıyordum, hıh bu Hagi56, savaştan sonra bir menejer buldu Galatasaray'a geçti, unuttu bizi tabe, soyadını da değiştirmiş...
Yalan söylemeyi hiç sevmediğimi biliyorsunuz, yalandan nefret ederim, zaten neden yalan söyliyim ki hemde böyle mübarek bir gecede :220:
MİT için çalışıyorum...
Ha unutmadan öz Teyzemin Kızı Culia Raberts geçen gün cepten aradı beni. hayırsız uzun zamandır aramıyordu. Aradı neyse, bana seni sordu. Bende alla alla dedim ne oluyor. Ya dedi, Rohan biliyor musun, Neyi dedim. Hiç sorma rüyamda bir kabus gördüm. Hayırdır inş. dedim. pat diye telefon kapanmadı mı :S
Şarjım bitti, ben de tenezzül edip aramadım o da aramadı öyle içimde kaldı ama neyse boşwer :25:
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : PLAYBOY
MİT için çalışıyorum...
bak buna inanırım :D :206:
yaa Rohan senin yaşın kaç vietnamda mermi taşıdın :228:
iyi sallıyorsun ama helal.
bilgisayarımın monütörünü kaybettim been
başbakana söyledim kargoyla alıp yollucak :68:
AAA YALAN BORCUMMU VAR :224:
Lütfen büyük harf kullanmayınız
SERAP