[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
güzel ve emek harcanmış çalışmalar..elinize sağlık
Abi Yine Sıfırdan Bir Çalışma ve Yine Süper Bir Çalışma Olmuş Ellerine Sağlık Yalnız Yazıda Hata Var Farkettinmi :p
Güzel çalişması hatayı kapatıyor sen acıyorsun mustafa :D
çalışma çok süper eline sağlık bi de bana pen tool ile çalışmayı gösterdiğin için tşkler sınıfın en yüksek notunu alarak grafik animasyon dersinden geçtim
sınıfın en yüksek notunu almanda katkım olduysa ne mutlu bana :DAlıntı:
Dj_pisune Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ılk resımde bulunan kecıyı bıraz daha verceve dısına alabılseydın dah aguzel olcaktıD: guzel gınede:D