Senin galip başladığın bu aşkta, yenile yenile seni yenmeyi öğrendiğim bu savaşta, seni içimde bitiyorum.
Artık bitti kendimle savaşım.
Yenildin içimde;
Ben -bir- im artık.
Sen sıfır!
-Biz- bittik artık,
Git biraz da başka yürekleri kır!
Printable View
Senin galip başladığın bu aşkta, yenile yenile seni yenmeyi öğrendiğim bu savaşta, seni içimde bitiyorum.
Artık bitti kendimle savaşım.
Yenildin içimde;
Ben -bir- im artık.
Sen sıfır!
-Biz- bittik artık,
Git biraz da başka yürekleri kır!
Ve Ben Simdi Senin Hayatından Gidiyorum!
Ben Kaybettim...
Sen Kazandın!
Artık sesimi duymayacaksın...
Sana sımsıkı sarılmak istiyordum, kokunu içime yıllarca bana yetecek kadar çekerek, sana sımsıkı sarılmak istiyordum.... Gelmedin!
Gelsen yapabilir miydim bilmiyorum...Ben artık gidiyorum..
Sözlerin çınlıyor kulağımda,''Seni sevmediğim gün ölüyüm ben'' deyişin geliyor aklıma.Yağmurlu bir gündü ve tepeden tırnağa sırılsıklamdık ikimiz de.Boğaz'ın kıyısında sarılıp bana,sağa sola sallanırken söylemiştin bu sözü.Sonra da eklemiştin,''Ben yağmurda dans etmek için seni beklemişim meğerse...''
Şimdi bulunduğun yerde yağmur var mı yar?Yine yağmurda dans etmek geliyor mu içinden?Gittiğinden beri bir defa bile yağmurda yürümedim yar.Zaten sevmezdim yağmuru ya,şimdi sen yoksun hiç içimden gelmiyor.Sonunda bu şehri de terk edeceğim.Yağmurun hiç yağmadığı neresi varsa oraya gideceğim.Gelme benimle olur mu,kal gittiğin yerde.Bir kez kaybettim seni,gelirsen yine gideceksin ve ben bu kez dayanamam gitmene.Bu kadar güçlü olamam.Şimdi dayanmaya çalıştığım o yürek sancılarına bir daha katlanamam.Ölürüm anlıyor musun?Gelme o yüzden,yarım yamalak da olsa yaşamamı istiyorsan gelme...Orada kal yar,yağmurlar da seninle kalsın.Yağmursuz iklimlerdir şimdi menzilim,sensizliğe doğru yola çıkmalıyım...DÖNÜŞ YOK BİZİM İÇİN AŞK BİTTİ! Orada kal,gittiğin yerde.Seni benden ayıran her neyse,onunla kal.
KAL Kİ; DEĞSİN GİTTİĞİNE...
Yalnız odanda, yalnızlığınla başbaşa kalacaksın...Ve karşında benden sana yadigar duvarda asılı çerçeve seni izliyor olacak...Karanlıkta beni hissedeceksin...Yalnızlığında beni düşüneceksin...Ufak bir ses duyduğunda bile ben geldim zannedeceksin...Yokluğumda beni özleyeceksin...Yüreğinin benim için attığını farkettiğinde "ÇOK GEÇ" diyeceksin...Ve apansız akacak gözyaşların dur diyemeyeceksin...
(Ağla sevdiğim, yitirdiğin o büyük sevdaya ağla ağlayabildiğince...Senden çok şey istememiştim oysa...Ben seni kocaman bir yürekle sevdim...Sense bu büyük sevgimin mükafatını İHANET olarak verdin...HAİN SEVDAM...)
evet belki bir gün pişman olacaksın hayalim gelecek gözlerinin önüne çünkü ben çok ama çok aşıktım ve bırakmayacak o aşk seni orda rahat. ben sevdim sen gittinn. ben kovaladım sen kaçtın... sıra sana geliyor. elbette sen de oturup ağlayacaksın. umarım ağlamazsın ama bedduamdır sevgili beni deli divane ettin sen de ol... sen o kocaman aşkı kaybettiğine ağla bense beni hiç umursamayan insana....
yazılar bitince..
denizi seyret biraz...
sözler bitince..
anlamadıklarına üzülme..
yorgunsan konuşma istersen..
saat kaç olursa olsun
ben seni dinliyor olacağım.....
ERHAN GÜLERYÜZ..
N bakiioosun :D
Sevmek mi, sevmek nedir bilir misin?
Sen hiç sevdin mi birisini delicesine, ve yaşadın mı onu kaybetme korkusuyla veya onu mutlu etme heyecanıyla? Onu istemeden üzerim kaygısıyla;
Sevdiğinin gözlerine baktın mı saatlerce, bıkmadan bir şeyler aradın mı? Ellerinden tutup
Teninin sıcaklığını hissettin mi, ve vardın mı dudağından öpmenin eşsiz tadına? Telefon başında saatlerce bekledin mi belki arar umuduyla ve günlerce pencereden gözledin mi postacıyı belki mektup gelir umuduyla? Hiç yerine acı çekmek, hastalanmak istediğin ve hep onun yanında olmak istediğin bir oldu mu? Yok mu böyle birisi; sen doğayı, çiçeği, gülü mü sevdin? Peki, bir çiçek gözlerinin önünde solduğunda gözlerin yaşardı mı? Ve kan renginde kırmızı güller ellerinde yahut dalında kuruduğunda ağladın mı hiç? Bunlar da mı olmadı? Ha! Evet, sen tanrıyı sevdin Peki onun için ne yaptın?
sende dön
Konu Komşu ağıt yakıyor.
Birazkta bir kere o seni arasın.
peşinden o koşsun azcık.. sen yoruldun...
bırakta gece sabahlara kadar seni arasın. sakın cevap verme.
ve sonra hüngür hüngür ağlasın..
buda benim ona bedduam olsun....