Hadi bakalım gecen senelerden daha iyi olacakmı ;?
Printable View
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : MaSiVa
En Güzel Etkinlik olacak çok destek var katılacak üue sayımız ve misafirlerimiz çok olacak bomba bi gece için hazır olun süprizlerle dolu bi Gece...
Kurtalan temsilcimiz emrerojava'ya tamamen katılıyorum...
masiva senden ve söz ettiğin arkadaşlardan bir haber alamayınca kenan'a ufak bir görev verdik bakalım ne tür süprizler yapacak bizlere...
Dün olduğu gibi bugünde Adminimiz Rohanla koşuşturmaktayız..
Gece için Dev Projeler hazırladık..
geçen akşam ben Rohan abim ZircoN ve tehloyla ufak ama geniş kapsamlı ve tam net olarak gece ile ilgili fikir alışverişi yaptık..
Herşey yolunda gidiyor...
Ve tüm kalbimle Söylüyorum ki Güneydoğuda görülmemiş-Yapılmamış bir gece olacak....
Kısa Kısa skeçler, yaptığımız etkinlikler ve Faaliyet raporumuzun slayt gösterileri..
Bay-Bayan Üyelerimizin Şiir Söylentisi, Siirtli Sanatçıların seslendireceği müsik dinletisi ve halaylar... çeşitli ödüllü yarışmalar...
Gece öncesi konvoy....
Bizi izlemeye devam edin...
1. YIL KUTLAMASINDAN GÖRÜNTÜLER
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
KONSERDEN GÖRÜNTÜLER
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
-------
DOĞUM GÜNÜ PASTASI KESİMİ
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][
inş Yetişecem ALLAH'ın izniylede Süper Bi Gece oLacak Gibi Gözüküor.
ÇOK HAYATİ BIR SINAV DOLAYISIYLA DENİZLİ'DE OLACAĞIM İÇİN GECEYE KATILAMAYACAM AMA KALBİM SİZİNLE. LÜTFEN SİZ DE DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN. SAYGILAR SEVGİLER....
Rohan sen herşeyin en güzelini hakediyorsun ömür boyu başarılar... :4:
Cambaz dualarımız seninle keşke sene olsaydın bi kaç parça sölerdin bize ama sağlık olsun inşallah sınavdada başarılı çıkarsın..
ufak tefek aksilikler çıksa da şuan herşey yolunda. Resmi işlemlerin bitmesine ramak kaldı.
Cumartesi olmazsa en geç Pazar günü afiş ve pankartlarımızı asmaya başlıyoruz.
Hafta boyunca etkinliklerimiz olacak. Siteden etkinlikleri takip etmeyi katılmayı ihmal etmeyin.
Siteye gönül veren herkese teşekkürler.
son 11 burdan bu güzel siteyi kuran rohan abiye ve tüm üyelere tşk ederim
valla cok güzel bi ordam burası arasıra tatsızlık cıksada yinede ayakda durmayı başardık
inş bu sene ilk seneden daha güzel gececegini salıyorum
DURMAK YOK YOLA DEVAM...
son yılların en sorunsuz aylarını geçiriyoruz iyi bi hava var sitede eskiden hergün olay küfür sorunlar varken şimdi şükür site dengeli ağırbaşlı kendini bilen kişilerle dolu böyle devam ederek siteyi çok daha güzel bi yere getireceğmize inanıyorum ve 10 ağustos gecesi hep billikte ne kadar güçlü ve billikte olduğumuzu bir daha kanıtlayacaz...
herkes orda olsun elinizden geldiğince gayret gösterin son yılların en güzel gecesi olacak..
siteden darılan arkadaşlar var onlarda o gece orda olacak şuan görüşmeler sürüyor..
BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN:...