-
Çok teşekkür ederim.. ZevkLe odamın duvarına asacağım...:D:D
Alttakine benden;
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
-
çok teşekkür ederim çok güzeldi
alttakıne benden dünyanın en güzel hediyesi.!
-
Teşekkür ederim..:)
Ben de parfüm hediye ediyorum..
-
Slazegner yokmu yaw tamda parfümüm bitmişti :):)
alttakine benden bi nefes :P
-
Alttaki üyeye hediyem..
Beğenerek okuduğum bir kitaptı..:)
-
tşkrler 2 tane aynı kitbm oldu =)) bnde okumustum grcktn tvsiye ederim ;)
alttakine benden ;
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] :D
-
teşekkür ederim...alttaki arkadaşıma benden gelsin))
-
tşkler saol buda benden attaki arkadaşıma...!! siirtte eşiyok ona göre...
-
tsk ler sosyete
altakı uye kusura bakmasın hedıye alacak param yok :D
-
Alıntı:
SoSYeTe Nickli Üyeden Alıntı
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] tşkler saol buda benden attaki arkadaşıma...!! siirtte eşiyok ona göre... [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
İyi de pLaka 35.. izmir..:D
Alttakine hediyem,