demli bi çay cek mustafaa :D:D
Printable View
demli bi çay cek mustafaa :D:D
Çek oğlum ordan bir demlik sosyete amcana :11:Alıntı:
SoSYeTe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
eee nerde kalmıştık. .)
bana bi cay verecek kımse yok
caylar benden gelın arkadaslar
çok çay içtim mutfağa gidimde zivzik narı yiyeyim buram buram siirt kokuıyor :D
saten dem bıtmıs yusufum rohan almamıs malesf
[ı]zıkkım olsun yusuf boğazında kalsın :d[/ı]
Kola bana çay ısmarlayan yokmu..
hıc bır sey sosyete kusura baqma
DE BEN YATMAYA GİDİYOM CAYINIZDA NARINIZDA KOLANIZDA SİZİN OLSUN :d
Herkeze benden çay Esmere yokk....!!!
Yakup o adam bi gün sadece cimrilikten diğer dünyada hesap görcek hahha :DAlıntı:
EsmeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
+
Hekannn sende herşeyi bana ceher yaptın :) ne sitiyon benden
Vallahi bu sözlerin arkasından sana 2 kelime 3 hece diyorum cuk yerine oturtuyorum :D:D :11: edi anla sAlıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sosyete sende bır karar wer sut ıcırecektın hanı kustum
anladım yusufum ama ben gelince sana uygulamalı anlatacam :d
:11:amma bıdı bıdı bıdı ettin git bakkala adımı ver o sütünü veriri...:11:Alıntı:
EsmeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
çay olurda muhabbet olmazmı arkadaşlar
Herkeşe Benden Çay [ Şakir'e Yok ] :11::11::11:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Gel Abi Gel :) :) :)
-Sıcak Çikolata
-Nescafe
-Çay
-Oralet
-Kuşburnu
-Kivi
-Limon
-Muz
....... Vs Vs Vs
Ne İsterseniz Siirtliler-Board Çay Ocağında Gel Buraya Gel :D :D :D
böğürtlen çayı alabilirmiyim ben..:D
Tabi Buyrun Çayınız Hanım Efendi... :D
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
oy oy çok teşekkürler..:)
:) :) :)
Baran Manengiç Kahvesi Yaptım buyur gel misafirim ol.
Yok Abii Ben Almıyım O Kahveden :)
Şakir abenin dediği gibi (Kuzzulkurt buğe) :11:Alıntı:
BaRaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Diyecek Söz Bulamıyorum O Adama :D
Çay ocağında o adamı anmak :D
Herkese benden çay
Ama Şakir'e Yok :D
cay ver:)
İftardan Sonra Çay İyi Gider Buyrun Efendim :D
Baran emre abimiz teskere almış. yılar sonra ağız tadıyla bir çay içmek istedi. ama çayını hiç beğnemedi. dur rıdvandan istiyorum emre abi. :)
Rıdo 2 tavşan kanı çay çek.
Benim Ismarladığım Çay Rıdonun Çayını 5'e Katlar :D
Bu Çayları Hangi Su İle Demliyorsun Ki Rıdo'nunkini 5'e Katlıyor Baran Abi?
Herkese benden çay şakire yok : )))
şakir duymasın ? :)
Ramazan Ayında Zem Zem Suyu İle Çay DemliyorumAlıntı:
yusuf.56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Mübarek çay yani x)Alıntı:
BaRaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Aynen Öylee Buyrun İkramımız Olsun :)Alıntı:
''ARAZ'' Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]