guncel
yayındayım
Printable View
guncel
yayındayım
yayındayız buyrunnnnn
süpersin ..!;)Alıntı:
YuSuF_iLCiN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Yayındayım keyifli dakiakalar gecırmeye ne dersiniz...
iNTERNETİNİZ BOL RADYONUZ ACIK OLSUN
SAYFA BİRAZ GEÇ ACILACAKTIR LUTFEN BEKLEYİNİZ
TEŞŞEKURLER
yaff yayına gelsenizeee ne güsel çok eğlenceliii
Şuan için güzel gidiyor. Sesli yayın dinlemek ayrı bir keyif
BENIMKINDE hata veriyor informatıon falan
You tried to receive a second stream or to receive your own stream. Sorry but that's not possible. In first case, please close the other stream window and try again. Streaming and listening at the same system is not possible.
yenilemeyi dinee kurban yada baştan girr
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
iyi yayınlar benim sayfa görüntülenmiyo bi siirt radyosunu dinleyemedim yaa:(
süper yayın
süpersin yusuf abi
herkezi bekleriz
Sesımın ulaştıgı yere saygılarını sunarım :PAlıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Kurban bunalrın nedeni san yazarsam cok uzun olcak en iyisi eger bole bır durum olrsa yıne sen bılgısayara reset çek ;)Alıntı:
KURBAN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sen radyoya gelip gidiyordun hizal bende sasrdım bı sorum oluştu sende. heralde sayfa gec acılıyor bıraz bekle bıde ole bırsey oldugunda sen bılgısayar reset at ;)Alıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
+
teşekkurler SAVURANLIM ;)
YaYInda QımSe war MI..
yok :(siz girsenize bu arada yenı rübeniz hayırlı olsun;)Alıntı:
SiYah'IN M@Temi Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ßende miC SorunLu yaw ama düz sarkı atabılırım anonSSuz TSkLEr ßu arada.
farketmez abi kafana göre takıl YUSUF İLÇİN veya EFSANE olsaydııda yayına girselerdi:)
Kusura bakmayın arkadaşlar bu akşam yayın yok malasef evde misafırlerim var :)
İnşallah en kısa zamnda
beklerız yusuf abı ;)Alıntı:
YuSuF_iLCiN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Geliyorum yusuf Abi bekle..:)
ölesine bi nick ve bi şifre salla entere bas ..
Arkdaşlar Radyo da Yusuf Abi eğlenceli ve güzel vakit geçirmek İstiyorsanız...:) Yusuf Abinin yanına..:)
Link: [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
;)
İyi yayınlar..!
Gelip dinlenlemek isterdim,
Ama biliyorsunuz bende giriş yapılmıyor!!!x(
Gecende okadar denedim olmadı neyse Siz(e) iyi bol sohpet(li) yayın(lar)..!
Saygılar(ımla)..!
Alıntı:
CiMCiMe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Hatanın tam olarak ne oldugunu anlıyabılsem yardımcı olabılecem ?
Eger verıldıgı lınkte radyo sayfası acılıyorsa giriş kolaydır sizi yonlendiririm ;)
Yayın kapandı...:S Yusf abi herhalde düştü..:(
Geliba..!Tamda girmeyi başarmıştım ya..!X(
bende radyoya gelmek istiyorum ama olmuyor giremiyorum aktiviteyide yükledim olmuyor neden...
Evet Abla Ama Şimdi Yusf Abiyle Görüştüm hat kesilmiş.. Bilgisayara reset atıcak herlade tekrar açar... Saygı ve sevgilerimle..Alıntı:
CiMCiMe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
azra53 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Çünkü şuan yayında Yusuf abi yok Birazdan açar açınca buraya mesaj yazar o zaman birde giris yapın.. Saygılar..
Kusura bakmayın ufak baglantı kesintisi
YAYIN TÜM HIZI İLE DEWAM EDIYOR
HERKEZİ BEKLERİZ;)
Herkesi Bekleriz
Arkadaşlar radyomuza herkesi bekleriz neden mi çünkü;
djjjj djjj djjj yusuf yayındada
Arkadaşlar yayındayım. evet evet ben yayındayım.
özel bir gün ve bu görev bana verildi.
sizleride müzik şölenine beklerim.
katılım oldukça keyifli dakikalar geçireceğimize inanıyorum.
Altaki linki tıklayıp radyoya gelebilirsiniz.
süper yayın ..!Alıntı:
!.sawuranlım.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
gelsen suikast...
Zaten ordayım aşık çocuk