hoşbulduk
nasılsınız arkadaşlar.
nerde bu sitenin kurucusu :)
avatarima bak hele Hırsız ben diilim rohan :)
Printable View
hoşbulduk
nasılsınız arkadaşlar.
nerde bu sitenin kurucusu :)
avatarima bak hele Hırsız ben diilim rohan :)
Kendal hşg
niaht sagol canım ben sorunu hallettim dedigim gibi oldu hic umudum yoktu ve olmadıda
KENDAL SİTENİN KURUCUSU YOK EYER VARSA Bİ SORUN YARDIMCI OLAYIM
Alıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Yokya üzülmüyorumda teyzemden hediye almak kolay değil.. Hocadan istiklal marşını okuduktan sonra yanına gittim aldım diyor çakmakla oynama yakarsın okulu bende dedim ona merak etmeyin hocam benzin yok...:D( Bu çakmak benzinle mi ne çalışıyor....)
Alıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
benim konumu forum dışına atmışlar bi el atsan siirt siteleri kategorisine ekleseydin bi zahmet.
Bu site kurucusuda lazim olunca yok ortalikta :)
umutlar hiç bir zamn kesilmez sen o umuda sadece erken atıldın efsane;)Alıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
allah büyük derim sadece.
Kendal konun ne başlıgını söyşermisin artı site kurucusu bu saate olmaz ben burdayım buyur söyle yardımcı olayım ben sana
HAKLISIN HIZAL AMA SABRETMEK LAZIM DEYİLMİ BEKLEMEK LAZIM KOLAY OLMUYACAK AMA YAPMAK LAZIM
Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
iyi sen halledersin buna eminim;)
Alıntı:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
konu bu birader.
:rolleyes:tabiya ben onu takmıyorumda şuan çok açım evde kimse yok kendimi düşünüyorum....Alıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
çavuş oldum :))