Nihat keşke herşey pfotoşopla olsaydı o zman hic kimsenin derdi sıkıntısı kalmazdı emin ol
Printable View
Nihat keşke herşey pfotoşopla olsaydı o zman hic kimsenin derdi sıkıntısı kalmazdı emin ol
Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
:Dallah iyilini versin nyhat biraz gülmek iyi geldi saol;)
Biliyorum abi sadece işini biraz daha kolaylaştırmak için.. yani dağları yanyana getir dediğinde..Alıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Arkdaşlar ben Kahvaltı yapmaya gidiyorum aç olanınız varsa Adress Hızır mahallesi Sokak bilmiyorum Ev no 10 du galiba...:)
Görüşmek üzere...:)
sana afiyet olsun koş hemen açlıktan kafayı yiyecen bak ewin adresinide vermiş:DAlıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Teşekürler....Alıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
herkese bol sohbetler
Teşekürler Ceymis Hoş Geldin..:)
sabahtan berı sitedeyım
caktırma yınede tsk ler
Tamam Çaktırmıyrum Ceymis Kimse bilmesin Senin sabahtandır sitede olduğunu:rolleyes:Alıntı:
CeYmiS Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]