Çok heycanlıydı Ama onuda Bırak İskender Büyük nasılda Polatı Ayağına getirdi... Ona ben şaşırdım...:SPolat Alemdaroğlu Evlenmesi yüzünden İhtiyarlarla görüşmüyor mu artık veya görevinden atıldı mı :S
Printable View
Çok heycanlıydı Ama onuda Bırak İskender Büyük nasılda Polatı Ayağına getirdi... Ona ben şaşırdım...:SPolat Alemdaroğlu Evlenmesi yüzünden İhtiyarlarla görüşmüyor mu artık veya görevinden atıldı mı :S
hmm... ewt bide aceleden ewlendi salak niye öle acele yaptıkı heycanıda kalmadı bence.
slm miillett....!!!!
YooK Acele etmesi beni biraz olsada sevindirdi... Olayı başka yere bağlıyacak Polat sen gör...;)Alıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
olabilir ama ginede ewlenmeleri iyi olmadı.Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bu arda as h.geldin dj_koso
Haklısın Acele işe şeytan karışır bu işede Büyük İskender karıştı... Peki Polatın mekanını arama :S o bölümde etkileyici Polatı arıyacak mı ??? :S
Aleyküm Selam Hoş geldin...Alıntı:
dj_koso Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
wallah polat bu heran herşey yapar;) bide mematiye kafam takıldı o salak halen gamzeden ne istiyo alla alla yaa
Bilmem O Kız manyak ya Gamzede Kimse bulmadı gitti o aptal adamla evlendi... Mematinin yerinde olsa Hiçdurmadan sıkardım...:DAlıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
:D:D ya onu bırak şekerimmi falan diyen adam varya gerzek bide kıza evlilik sözleşmesi imzalatmış ona çok güldüm ya resmen bişey decektim ama yeri deil neyse;)Alıntı:
Alıntı:
nasılsınız arkadaşlarr..Alıntı: