iyiz saol yada iyi olmaya çalişiyoz tşk sen.
Printable View
iyiz saol yada iyi olmaya çalişiyoz tşk sen.
Valla İyidir ALlah razı olsun..:) Senden Naber..:)
Evlilik Sözleşmesii gördüm sanki kız kaçacakmış gibi:D:D Çok komik abla...Alıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ya Ben Abdülhey e Üzülüyorum o Sevgilisini bulamadı değil mi sultanı...:(
saol idare eder... ne olsun ya bizde işte buralarda bekleyiyoruzz...
Allah daha iyi etsin O zaman ..:)
yaa orda kızın ewlilik sözleşmesi yapacagına salak şekerimmi:D ne o gundi yaptı hayret yaa+Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ewt abdülleye üzülüyorum adam bence rahata ermicek o kesin ölür ole tahmin ediyorum.
Allah korusun Abülley ölmesin yaf o adamı Çok severim.. O ölürse Polatın Sağ kolu kesilir..:DAlıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ya nihat eski konulara cwp yazmasana. ilk ler hepsinin ölüü
ya eski konuları silsinler o zaman ..:S zaten o yüzden yazıyorum...:S Nasıl istersen öyle olsun...;)Alıntı:
dj_koso Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Teşekürler...
Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yaa ewt bende abdülleyi sewiyom memeti hiç sewmiyom bide polatın eski adamları vardı onların çikaması lazımdı şimdi filmin fazla tatı yok bide elif olsaydı şimdiki kız polata hiç yakışmıyo polat kızn yanında cüce kaliyo kızn boyu polatınkinden uzun:D
A.selam Hşgdin hakan heryerde karşımdasın :D