hoş gelmiş şu an sitede ise tanışma topiğinde bir konu açarsa kaynaşılır hocam ;)
Printable View
hoş gelmiş şu an sitede ise tanışma topiğinde bir konu açarsa kaynaşılır hocam ;)
Selam Arkdaşlar...:)
a.s nasılsın?
Hiç iyi değilim moralim sıfır...
ya Sen nasılsın..
Bende öyle sinirimi bozan birileri varda ..
okul nasıl gidiyor peki hayırdır niye morelin bozuk???
okul çok iyide bu sene en az bir teşekür getiririm internet sağolsun takdir almamı engeliyor gibime geldi... Çünkü şuan ders çalışmam lazım ve moralimin bozuk olması gerçekleri anlatamam...Alıntı:
aleyna Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Senin morlin neden bozuk...
matemetik sınavından kalıyorum ondan ya kendime özel bir hoca tutacam yada ...
Valla bende bugun hocayla matematik konusunu konuştum bana dedi notun iyi ama bana sakın notum azdır diye gelmeyin gelenlerin hepsinide sınıfta bırakcam diye yemin etti... Ve gidenler vardı... onlar şansına küsünler...Alıntı:
aleyna Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
matematikten çok iyi anlarım ama ne yazık ki soru çözmeye gelince kalem oynatmaktan korkarım...:( Ama çözmek istesemde hayet iyi çözüyorum..;)
Bu arada kaynanam beni çok seviyor..:D evde yemek en sevdiğim yemekmiş..
Haline şükret en azından geçiyorsun ben 1. dönemde matematik yüzünden belge kaçırdım..Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ha bu arada Akşam yemeğin şimdiden afiyet olsun..:):)
Ya ciddi mi matematikten kaldın peki hangi konuları işlediniz.. 1. dönemden bu döneme....:Skadar...Alıntı:
hımm akşam yemeği çok güzel ama benim karnım şuan zil çalıyor...
AKşam yemeği : Tavuk , + Dolma. :) + Ayran bunlar bana yeterli valla şuan kokusu odama sızmış:) Buyur akşam yemeğine gel....