Alıntı:
Laçin_56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
saol iyidir ne olsun sadece dünün yogunlugu var biraz..
Printable View
Alıntı:
Laçin_56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
saol iyidir ne olsun sadece dünün yogunlugu var biraz..
moralin niye bozauk.
burdan yazamıyorsan pmyle sölesene ya. merak ettim.
Olmaz hiçbir şekilde kimseye söylemem çünkü kimseninde moralinin bozulmasını istemem o yüzden kimseyede belli etmem...;) Teşekürler.. benle derdimi paylaşmanı istediğin için..Alıntı:
aleyna Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hosgeldn..abiAlıntı:
CITY OF ANGELS Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Hoşbuldum arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyor ?
Herzaman Ki halimiz Abi Sen nasılsın Ne var Ne yook :) Hayırdır Siteyi tekrar bakıma almak için m geldin:D Sen gelince ben sitenin kapanacağını düşünüyorum artık...:DAlıntı:
CITY OF ANGELS Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
iyidir abi nolsun aynı işte..:)
ula nihat beni görünce demek aklından hain planlar geçiyo ha anlaşıldı..Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Cadde Allah daha iyi etsin
:D Yokyaf Abi hainlik bende olmaz... Hiç bir zaman..:) Düşmanıma bile hainlik yapıp arkasından vurmam:)Alıntı:
:) Gerçek hayata seni görünce OoO Karizma geliyor diyorum...:)
Ama Nickini görünce Site bakıma alınaca yazısını görecem diyorum şimdi:D
ee arkadaşlar yokmu aranızda baba yiğit biraz kapışalım he(sohbet edelim yani):)