A.S
nasılsın.
Printable View
A.S
nasılsın.
Abla iyiyim diyelim iyi olalım ( Abla kusurabakma cevap vermek istmemedim nedenini sorma moralim -100 ) yani... eee beni boşver sen nasılsın...
Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
no problem liyim saol janem ehh işte idare ediyoz bugünde hava çok güzel ya demi:)
evet ama çıkıp dışarıya dolaşmadıktan sonra... ne faydası var..:)Alıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
İçeriye tıkınıp kalmışız...
Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
aynen jano bende çikim diyorum bizmkilerden kimse gelmiyo bugünde böle olsun napalim:)bende yanlız gezmekten hiç hoşlanmam.
Yook ben yanlız hiç bir zaman rahat rahat dolaşmam arkdaşlarla her zaman bir yerlere gideriz...( Ama bugun moralim bozuk diye derstende çıkıp geldim.. Din dersinden kaçtım anlıyacğın gerçekten morlim sıfır... arkdaşlar üzerime çok gelince çantamı aldım arkama bile bakmadan geldim:( )Alıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Kısmet nasip işi abla gelecek sefere inşallah sizinkiler senle gelirler...
hayırdır neden morelin sıfır janem noldu?Alıntı:
Abla imzamda belirtiğim gibi ; Derdim söylüyemem derdimi anlatıncada çoğalır gibi...Alıntı:
O yüzden başka bişiler konuşalım...:) Sen anlat nerelere giderdin... Zaten Siirt'e gidilecek yer yok...
Alıntı:
:) ne anlatım janem bugünde günüm ewde geçti gerçi allahdan innet var o başka;)
abla tatlı yiyorum sende yemez misin... iyi ettin evden çıkmamakla bu tozda çıkılır mı ?:) ki bende birazdan tarlaya çıkıp uzanıcam ve olmazsa bizim mahallede ki kızlar voleybol oynarsalar bende onlarda az oynarım valla bunlar kendilerine stad yapmışlar bir görsen...:DAlıntı: