Evet arkadaşlar eee anlatın veya bir konu açın veya bana soru sorun ama fazla derine inmemek şartıyla:D
Printable View
Evet arkadaşlar eee anlatın veya bir konu açın veya bana soru sorun ama fazla derine inmemek şartıyla:D
ne gibi neyle ilgili peki bak sana hocalar size nerden sorayım demiyor ama biz soruyoruz
he valla haklısın bende hocalara bunu söylerim hocam nerden sorarsanız sorun fark etmez...Alıntı:
aleyna Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
he nede olsa çalışkansın:):)e nerden soralım sana:confused:
fark etmez ama sakın derdi mi sorma...:)Alıntı:
aleyna Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Banane senin derdinden be şaka ha ama birilerine anlatsaydın içinde bırakmasaydın iyi olurdu neyse
anlatım anlatım... O kişi şuan mesajlarımıda okuya biliyor...:)Alıntı:
Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
derken anlamadım biraz daha açık konuşsan seni üzen kişi mi okuyabiliyor:confused:
Daha açık konuşamam:) Eee Sen sorunu sormuyor musun:)Alıntı:
e soruyorum cevap vermiyorsun uyuzluk yapıyorsun:):)