hayır sen uyuzluk yapıyorsun sus uyuz:)Alıntı:
aleyna Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
hayır sen uyuzluk yapıyorsun sus uyuz:)Alıntı:
aleyna Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ya ben miyim uyuz tamam öyle olsun:(:(:(:(Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ya Şaka yapıyorum ... Bu arada kimseye uyuz demem...;) Haberin olsun....Alıntı:
Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bana dedin ya ama zaten şaka olarak kabul etmiştim yoksAa vay haline:mad:
beni güldürdünya (ve boğazım az daha bişi kalıyordu)...:) Allah'ta seni hep güldüsün:)Alıntı:
hım sana demişim.. pardon:)
hele şükür güldün iyi hadi:):)Alıntı:
s.a. arkadaşlar herşey yolunda değilmi :p
A.s. evet yusuf abi herşey yollunda:)
:) Gülmek:) her zaman güzeldir... Allah herkesin yüzünü güldürsün..:)Alıntı:
nihat ordamsın canım
Evet burdayım nasılsın Ceymis Hoşgeldin..