Abla Kendisi şehir dışındadır... Akşama döner... ;)Alıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
Abla Kendisi şehir dışındadır... Akşama döner... ;)Alıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ölemi neyse janem ben kaçar grşz
Allah'a emanet ol Sohbetin her zamanki gibi güzeldi teşekürler...Alıntı:
o gün o bisiklet durmasaydı ben biliyodum şimdi nerde oldugunuzu :d:d:dAlıntı:
nyhat Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Haklısın şawuranlım durdurmasaydı... Kesin şimdi hala hastanedeydik ...:D:DAlıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bu arada Hoşgeldin:)
keşke hastanede olsaydınız valla coktan gömüşştük sizi :D:D:D:D
Allahtan öyle olmamış yoksa senin dilinden hiç düşemezdik:pAlıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ne yapıyorsun abi iş yerinde misin :)
valla dilimden düşmezdiniz hergün fatiha okurdum :D
he valla iş yerindeyim tonla işim var ama bırakmışım :D:D:D
öyleyse sen ölmeden önce ben öleyim sakın haa benden önce öleyim deme...:D Yoksa kim bana fatiha okuyacak...:D( Allah korusun ağzımızı hayra açalım...:) )Alıntı:
:D Abi benim gibi yapıp işini yarına bırakma yoksa yarın hiç hevesin kalmaz...:D şimdiden söylüyeyim...:) yardıma ihtiyacın varsa boşum... gele bilrim..
valla faturalar bana ben faturalara bakıyorum sagol nihat düşümen yeterli tamam senden önce ölmem :D:D:D