Valla son 2 gündür kendimi çok iyi hissediyorum... Bakalım..:)Alıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bu arada ŞİRİNAMIN güzel olmuş..:)
Printable View
Valla son 2 gündür kendimi çok iyi hissediyorum... Bakalım..:)Alıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bu arada ŞİRİNAMIN güzel olmuş..:)
Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
albendende okadar aynen ablacim allah daha iyi etsin+tşkler;)
ALlah cümlemizi iyi etsin:):)Alıntı:
Rica ederim...:)
Valla bugun Komedi den farkım yoktu hiç sorma Futbol maçında yanlış bir hareketle tüm seyirciler....:D yetmedi hoca dedi bu Kaleciyi nerden buldunuz..:D ( Sınıf kalecesiyimde ya ne bilim hayatımda ilk kez kaleye geçiyorum ama ne kaleciydim be..:) )
desene bayagı gülmüşsünüz bügünde saolsun açtıgı konularla efsane beni bayagı güldürdü:D ya onun üstüne arkadaşimin bugün yaptıgı gaflar yeminle yerlere yıgıldım resmen:D allah deşemizi eksik etmesin:)
Amin Abla..:) valla bugun Çok Zevkli bir gündü Artı bugun tarihi bir evi yıkıyorduk...:DAlıntı:
hayırdır ne ewi:D
Bilmem valla yıkın dediler... Bizde yıktık... Valla Kube mi ne vardı bir sürü inan Şuan Siirt'e Caddeye gel yerin altını 2 metre kazıyorsun gibi düşün yerin altından ev çıktı..:D anlıyacağın tarihi bir evi keşfetik...:) bana yıkıyor gibi geldik ama keşfetik diyordular..:DAlıntı:
Kardeşim ne yapıyorsun. (Sawuranlım)
hmm.. baya iyimiş yaa trihi ewler vardır orlarada ama keşke yıkmasaydınz ama neyse bir bildikleri varki yık demişler:)
İyi geceler arkadaşlar