h. buldum janem nasılsın baqem açtım konuyu nasıl buldun:D ya yoksa abartımı.
Printable View
h. buldum janem nasılsın baqem açtım konuyu nasıl buldun:D ya yoksa abartımı.
Yoo gayet güzel anlatmışsın ama birkaç eksik vardı... gerçektende Yüreğine sağlık , bende böyle birşey hazırlamak istyordum ama yanlız vakit ve derslerin yoğunluğuyla malesef yapamıyorum...:) Okulların bitmesine az kaldı İnşallah Güzel bir belgeyle dönerim eve..:) Siteyede Karnemin Fotoğrafını sana Ğpm olarak ataarım..:DAlıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
a.selam hg ...Alıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
slm ..
ben geldim
slm millett...'''
Suikats AşleykümSelam Hoşgeldin...:)
AleykümSelam Hoşgeldin Cansın İmzan Çok hoş..:) :pAlıntı:
dj_koso Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
h.g kaso:pAlıntı:
dj_koso Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
h.bulduk millet nasılsınızzz
İyidir Saol Sen nasılsın Bakıyorum keydin yerinde Allah seni hep böyle mutlu etsin...:) :1::4:Alıntı:
saol kardeşlerim sizleride