elhamdurillah iyim çok şükür sen nasılsın koso:)
Printable View
elhamdurillah iyim çok şükür sen nasılsın koso:)
Yaf açma o konuyu beyefendiyle öyle konuşamazmışım görsün bundan sonra nasıl konuşuyoruz...:DAlıntı:
dj_koso Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
slm herkeze hayırlı akşamlar..!
Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
saol hizal az önceki tema konusunda çokmu sinirlendin....Alıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
nie nihat..... açmiyayımmm....
,Alıntı:
dj_koso Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Boşver...
Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
nieee ama...
Tek Sözüm ; Değer verdiğin insan Senin değerini bilmiyorsa bırak kendi değerinde kalsın... Onuda Bırak emeğe saygı göstermezse... Boşver...Alıntı:
Konuyu kapatırsak sevinirim...;)
hee çok sinirlendim:Dben anlatıkça millet desteklemiyo deyince bende yetiştirmiyodum napimAlıntı:
neyse arkadaşlar benim çikamm lazım herkez allaha emanet olsun şew baş:)
Alıntı:
tamam edebiyatla konu kapatınn..:D:D:D:D
Teşekürler Abla, Allah'a Emanet Ol , ;)Alıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]